Gündem Cesur Yürek 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cesur Yürek 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

09.02.2017 - 07:44 | Son Güncellenme:

SHOW TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Cesur Yürek 16. bölüm ile ekrana geldi. Cesur Yürek'in son bölümünde; Ferhat’ın kurduğu oyunu bozan Ömer’i büyük bir sürpriz beklemekteydi. Kirve’nin tehditlerini bir bir yerine getirmesiyle, Ömer ve Tatar Ahmet iyice köşeye sıkıştı. İşte o son bölüm...

Cesur Yürek 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Yapımcılığını Fark Film'in üstlendiği dizinin başrollerini; Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor.

Haberin Devamı

Cesur Yürek'te yüreğinden ve bileğinden başka güvenecek hiçbir şeyi olmayan Ömer Korkmaz karakterine can verecek olan Onur Tuna, ailesi, mahallesi ve arkadaşları için büyük bir mücadele içine girecek. Ruveyda Öksüz'ün canlandırdığı Berrin karakterinin hayattaki en büyük ikilemi ise, idealist bir hukukçu olmasına rağmen, aşık olduğu adamın adaleti kendi elleriyle dağıtmaya karar vermiş bir kabadayı olmasıdır...

Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen "Cesur Yürek"in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

CESUR YÜREK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Cesur Yürek”in 16. bölümünde; Ferhat’ın kurduğu oyunu bozan Ömer’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Gevaşlı’nın intikamını almak için İstanbul’a gelen Kirve ortalığı kasıp kavuracaktır. Kirve’nin gelişiyle tüm dengeler altüst olur. Kirve’ye karşı harekete geçen Tatar Ahmet ve Ömer’i büyük bir şok beklemektedir. İskender Gevaşlı’yla ortaklığının bedelini ağır ödeyecektir. Kirve’nin tehditlerini bir bir yerine getirmesiyle, Ömer ve Tatar Ahmet iyice köşeye sıkışacaktır.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI HENÜZ YAYINLANMADI