Gündem Çevrimiçi gastronomi eğitiminde yeni dönem

Çevrimiçi gastronomi eğitiminde yeni dönem

10.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gastronomide sektör profesyonellerini bir araya getiren Mutfak Dostları Derneği'nin çevrimiçi üniversitesi Netkent Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi ile ortak eğitim programında ikinci aşamaya geçildi.

Çevrimiçi gastronomi eğitiminde yeni dönem

Eğitim programının ikincisi olan “Restaurant İşletmeciliği ve Mutfak Kültürü Sertifika Programı”na kayıtlar başladı. 22 Ocak'ta başlayacak yeni dersler genişletilen içeriği ile toplam 68 saatlik bir eğitim programı olarak kurgulandı.  

Haberin Devamı

17 hafta sürecek

Daha önce olduğu gibi, sertifika programı kapsamında alanının en önde gelen uzmanları ve kanaat önderleri eğitmen olarak yer alıyor. Yiyecek içecek sektöründe işletmeci olarak çalışan veya çalışmak isteyen, cafe, restoran yatırımı yapmayı düşünen kişilere profesyonel beceriler kazandırmaya yönelik olarak tasarlanan çevrimiçi programın süresi toplam 17 hafta. Programda, Deniz Temel, Dilara Koçak, Ebru Baybara Demir, Yunus Emre Akkor gibi alanının önde gelen isimleri eğitmen olarak yer alıyor. Restaurant İşletmeciliği ve Mutfak Kültürü Sertifika Programı, teorik ve mutfak eğitimlerinin yanı sıra, sektör duayenlerinin kendi başarı hikâyelerini paylaştıkları özel seminerlerle de öne çıkıyor.