Gündem Ceylin Akçalı kimdir? Ceylin Akçalı'nın rezalet Tiktok videosu! Ayda bebeği taklit etti

Ceylin Akçalı kimdir? Ceylin Akçalı'nın rezalet Tiktok videosu! Ayda bebeği taklit etti

11.11.2020 - 14:34 | Son Güncellenme:

30 Ekim Cuma günü İzmir'de şiddetli deprem meydana geldi. Onlarca hayatını kaybeden vatandaş olurken, göçük altından kurtarılan vatandaşlar da oldu. Bu mucizelerin arasında bulunan isimlerden biri de enkazdan 91 saat sonra kurtarılan Ayda bebek oldu. Bugün ise sosyal medyaya Ceylin Akçalı damga vurdu. Ayda bebeği konu alan bir video yayınlayan Ceylin Akçalı büyük tepki topladı. Peki Ceylin Akçalı kimdir? İşte Ceylin Akçalı'nın rezalet Tiktok videosu...

İzmir'deki depremde hayatını kaybedenlerin hüznünü yaşarken TikToK'ta paylaşılan bir video bugün sosyal medyada gündem oldu. Ceylik Akçalı isimli bir kullanıcı Ayda bebeğin enkazın altından çıkarılma anını betimleyen Ceylin Akçalı, fonda çalınan müzikle de ne denli ciddiyetsiz olduğunu gözler önüne serdi. Sosyal medyada büyük tepki toplayan video ile ilgili açıklama yapan Akçaylı, "yanınıza kalmayacak" sözleri ile de pes dedirtti.

Haberin Devamı

"ANNE SES VER ANNE, NE OLUR ÖLME"

Ceylin Akçalı'nın TikTok'taki videosunda en akılda kalan noktalardan biri de "Anne ses ver anne, ne olur ölme" kısmı. Deprem enkazında annesini kaybeden Ayda bebeğin yaşadıklarıyla dalga geçen o anları betimleyerek takipçi kazanmak isteyen bu genç kız sosyal platformlarda büyük tepki çekti.

CEYLİN AKÇALI KİMDİR?

Tiktok ve YouTube fenomeni Ceylin Akçalı, 1995 yılında Lüleburgaz'da dünyaya gelmiştir. 25 yaşındaki sosyal medya fenomeni, Instagram hesabını da aktif bir şekilde kullanıyor. CeyliA ismi ile YouTube'da da videolar çeken Ceyin Akçalı'nın binlerce takipçisi bulunuyor.

Lise öğreniminden sonra ODTÜ Kimyayı kazanmış ancak iki yıl sonunda bu bölümden sıkılarak bırakmış ve tekrar LYS sınavlarına girerek Kocaeli Üniversitesi İç Mimarlık bölümünü kazanmış ve halen İç Mimarlık eğitimine devam etmektedir.

Haberin Devamı

2014 Perfect Models Of Turkey yarışmasına katılarak finalist olmayı başararak Türkiye'de ilk 13 model arasına girmiştir.