Gündem CHP İzmir Adayı Cemil Tugay mal varlığını açıkladı

CHP İzmir Adayı Cemil Tugay mal varlığını açıkladı

19.03.2024 - 17:30 | Son Güncellenme:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, kendisinin ve eşinin mal varlığını açıkladı.

CHP İzmir Adayı Cemil Tugay mal varlığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, kendisinin ve eşinin mal varlığını açıkladı. Karşıyaka Belediye Başkanlığı süresince de mal bildiriminde bulunduğunu belirten Tugay, "Güncel mal bildirimimi kamuoyunun bilgisine sunuyorum. Bu konuda hayatım boyuncu gösterdiğim titizliği, Büyükşehir Belediyesi yönetimi sürecinde de tam bir şeffaflıkla sürdüreceğim. Bu şeffaflık ve hesap verilebilirlik, birinci derecedeki yakınlarım için de geçerli olmuştur ve olacaktır" dedi.

Haberin Devamı

CHP İzmir Adayı Cemil Tugay mal varlığını açıkladı

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, yerel seçim çalışmaları kapsamında Tire Süt Kooperatifi'ni ziyaret etti. Tugay, "Önümüzdeki dönemle ilgili lütfen karamsar olmayın. Son derece bilinçli bir şekilde bu işi yönetmeye geldiğimizi bilin. İçiniz rahat olsun. Sıkıntıları beraber atlatacağız" dedi.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Tire'yi ziyaret etti. Sabahın erken saatlerinde CHP Tire Belediye Başkan Adayı Hayati Okuroğlu ve CHP Tire İlçe Başkanı Gürol Soyuer ile Tire Süt Kooperatifi'ne gelen Tugay, Tire Süt Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Öztürk ve üreticilerle buluştu. Kooperatifte incelemelerde bulunan Tugay, ülkede tarımın çok zor koşullarda yapılmaya çalışıldığını söyledi.

Haberin Devamı

CHP İzmir Adayı Cemil Tugay mal varlığını açıkladı

'TÜRKİYE'DE TARIM GERİYE GİDİYOR'

Türkiye'de tarımın her geçen gün kötüye gittiğini anlatan Tugay, “Bizim bölgemiz tarım açısından çok önemli. İzmir bitkisel tarımda Türkiye'de üçüncü şehir. Hayvansal üretimde de ikinci şehir. Ancak önümüzde ciddi bir sorun var. Gıda krizi. Yaşanan bu sorundan dolayı fiyatlar da sürekli yükseliyor. Üretimi güçlü tutup üreticiyi desteklemek lazım. Bu stratejik öneme. Belediye olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Önümüzdeki dönemle ilgili lütfen karamsar olmayın. Son derece bilinçli bir şekilde bu işi yönetmeye geldiğimizi bilin. İçiniz rahat olsun. Sıkıntıları beraber atacağız. Siz işinizi yapın, ben de görevimi yapacağım merak etmeyin" diye konuştu.

CHP İzmir Adayı Cemil Tugay mal varlığını açıkladı

'BÜTÜN ÜRETİCİ KOOPERATİFLERİ İLE ÇALIŞACAĞIZ'

Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun köylüye, üreticiye ve kooperatiflere yönelik desteklerine atıfta bulunan Tugay, şunları söyledi:

"İzmir'de bütün üretici kooperatifleri ile çalışacağız. Amacım İzmir'in üreticilerine destek olmak. Ödemelerin düzenli olması konusunda çok hassas olacağım. Sizden büyümenizi ve gelişmenizi bekliyorum. Sadece İzmir değil Ege Bölgesi ve Türkiye'ye açılacağınız yeni hamleler bekliyorum."

TİRE PAZARINDA ESNAFI DİNLEDİ, ALIŞVERİŞ YAPTI

Cemil Tugay, Tire Salı Pazarı'nı da ziyaret etti. Esnafla sohbet eden, yurttaşların ekonomik olarak yaşadığı sıkıntıları dinleyen Tugay, sorunları aşmanın formülünü anlattı. Seçmenin elinde güçlü bir silah olan sandığın 31 Mart'ta kurulacağını hatırlatan Tugay, CHP'li başkanların seçilmesi halinde, ülkenin nefes alacağını vurguladı.

Haberin Devamı