Gündem CHP'li vekil kazayı ucuz atlattı

CHP'li vekil kazayı ucuz atlattı

30.06.2013 - 10:54 | Son Güncellenme:

MUĞLA'nın Dalaman İlçesi'nde, katıldığı bir düğün dönüşü yönetimindeki otomobilin kontrolünü yitiren CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, takla atıp ters dönen araçtan hafif yaralı kurtuldu. Hastaneye kaldırılan Demir, tedavisinin ardından taburcu edildi.

CHPli vekil kazayı ucuz atlattı

Kaza, bugün saat 02.40 sıralarında, Muğla- Fethiye Karayolu Gürköy Opet petrol önünde meydana geldi. Muğla CHP eski İl Başkanı Mehmet Kocagöz'ün oğlunun Milas'taki düğününe katılan Muğla Milletvekili Nurettin Demir, gecenin ardından, Göcek'te süren 11. Yala Yürüyüşü Şenliği programına katılmak üzere yönetimindeki 48 PF 590 plakalı otomobil ile yola çıktı.

Haberin Devamı

Demir'in kulandığı otomobil kontrolden çıkarat yaklaşık 100 metre takla attı. Ters dönen otomobilin içinden kendi imkanları ile çıkan Demir, durumu, jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri Nurettin Demir'i, ambulansla Dalaman Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavisinin ardından Nurettin Demir taburcu edildi. Nurettin Demir'in boyun omurlarında ani travmaya bağlı kas ağrısı bulunduğu, gerekli kontrollerin ardından da herhangi bir problemin bulunmaması üzerinde istirahat için hastaneden gönderildiği belirtildi.

Taburcu olan Nurettin Demir DHA muhabirine "Durumum iyi saat 14.00'de Göcek'te yapacağımız, Göcek Gürsu Yayla yürüyüşü resim sergimize herkesi bekliyorum" dedi.

Öte yandan, CHP Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Serkaya ile Dalaman Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Halil Keskin de hastaneye gelerek yaralanan milletvekilinin sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.