Gündem Çilek Kokusu 22. yeni bölüm fragmanında şok!-İzle

Çilek Kokusu 22. yeni bölüm fragmanında şok!-İzle

15.11.2015 - 14:55 | Son Güncellenme:

Çilek Kokusu yeni bölüm fragmanında şok yaşanıyor. Burak, Aslı'ya evlenme teklif ediyor ama başka bir şey amaçlıyor. Çilek Kokusu 22. yeni bölüm fragmanı ve Çilek Kokusu hakkında merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz..

Çilek Kokusu 22. yeni bölüm fragmanında şok-İzle

Çilek Kokusu yeni bölüm fragmanı izleyenleri ekrana kilitliyor. Aslı'ya evlenme teklif eden Burak aslında neyi planlıyor? Çilek Kokusu yeni bölüm fragmanı ve Çilek Kokusu hakkın da merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz..

Haberin Devamı

ÇİLEK KOKUSU 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Son bölümde neler yaşanmıştı?
Aslı’nın Burak’ların müştemilatında kaldığını öğrenen Çağla deliye döner. Aradığı her şey gözünün önünde olmasına rağmen görememiştir. Onu sakinleştirmek Gani’ye düşer. Gani’nin eline Burak’tan intikam almak için büyük bir fırsat geçmiştir bunu en iyi şekilde değerlendirecektir. Hemen bir plan yapar ve planını Çağla’yla paylaşarak harekete geçer. Gani intikam planlarında bu sefer başarılı olabilecek midir.Bu arada Aslı ve Gonca dans derslerine başlamaya karar verirler.Bunu duyan Burak ve Erdem kıskançlık krizine girerler ve kızların peşine takılırlar.
Tabu oynarken girdikleri iddiayı kaybeden Erdem tatil programı yapar. Burak’la bir olup kızları sürpriz kampa götüreceklerdir. Kızlarla baş başa kaldıkları geceyi en iyi şekilde geçirmeyi isteyen erkekler bazı planlar yaparlar. Bu planlar komik ve eğlenceli olaylara sebep olur. Bu arada Gani, Çağla’yla yaptığı anlaşma doğrultusunda Aslı’yı yakın takibe alır. Onları gölge gibi takip eden Gani gerçekleri öğrenecek midir?