Gündem Çilek Kokusu 23. final bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi - İzle

Çilek Kokusu 23. final bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi - İzle

26.11.2015 - 15:35 | Son Güncellenme:

Yaz aylarında Star TV'de yayınlanmaya başlayan Çilek Kokusu final bölümü ile 27 Kasım Cuma akşamı ekrana geldi. Yayınlandığı ilk dönemlerde ilgiyle takip edilen dizinin erken finali izleyicisini üzdü. Çilek kokusu final bölümü tüm detayları haberimizde...

Çilek Kokusu 23. final bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi - İzle

Reytinglerdeki düşüş nedeniyle Çilek Kokusu dizisi 23. yeni bölümü ile bu hafta ekrana veda etti.. Heyecanın dorukta olduğu Çilek Kokusu final bölümü sevenleriyle son kez buluştu.

Haberin Devamı

Başrollerinde Demet Özdemir, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mine Tugay, Mahir Günşiray, Laçin Ceylan gibi isimlerin yer aldığı dizi 23. bölümüyle ekranlara veda etti. Yaz aylarında yüksek reytingleriyle dikkat çeken dizi Ekim ayından itibaren yeni dizilerin de yayınlanmaya başlamasıyla reyting sıralamasında düşüş yaşamıştı. Final kararını dizinin yapımcısı Faruk Turgut da Twitter hesabından duyurdu. Çilek Kokusu final bölümüyle Cuma 23.30'da star'da ekrana geldi.

ÇİLEK KOKUSU 23. FİNAL BÖLÜMÜ - İZLEMEK İÇİN TIKLA

ÇİLEK KOKUSU 23. BÖLÜM ÖZETİ

Aslı ile ilgili gerçekleri Volkan’dan öğrenen Burak, büyük bir hata yaptığını anlar ve Aslı’dan af diler fakat Burak’a kızgın ve kırgın olan Aslı’nın onu kolay kolay affetmeye niyeti yoktur. Burak Aslı’yla barışmak için ne mümkünse yapmaya hazırdır bu arada Aslı hayatını değiştirecek bir iş teklifi almıştır, ve Paris’e gitmeye karar verir. Burak, Aslı’nın gönlünü alıp onu kalmaya ikna edebilecek midir?

ÇİLEK KOKUSU 23. FİNAL BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE



ÇİLEK KOKUSU 23. FİNAL BÖLÜM FRAGMANI - İZLE