Gündem Çukur 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

21.01.2020 - 09:17 | Son Güncellenme:

Dün akşam Çukur 84. bölüm dün akşam ekrana geldi. Son bölümde Çağatay'ın yaptığı plan sonrası Yamaç ölümle burun buruna gelirken şimdi yeni bölümde neler yaşanacağı merak ediliyor. Peki, Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 85. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

 

Dün akşam Show TV'de çukur'un 84. bölümü ekrana geldi. Çukur son bölümde Mahsun ve Yücel’i de yanına alan Çağatay, Yamaç’ın son hamlesinin üstüne bu kez başka bir Koçovalı’yla görüştü. Selim’i kendi tarafına çekmeye çalışan Çağatay’a Selim’in vereceği cevap merak konusu oldu. Bir yandan Yamaç’ın saldırılarını durdurmaya çalışan Selim, diğer yandan aileyi ve mahalleyi korumaya çalıştı. Bunun için yardım isteyeceği kişi herkesi şaşırttı. Yamaç, hız kesmeden hamlelerine devam ederken yaşanacak bir kayıp onu derinden sarstı. Selim, Yamaç’ın sakladığı şeyi öğrenmek için onunla yüzleşecek, iki kardeş arasında yaşanan duygu yüklü hesaplaşma ekran başındakileri derinden etkiledi. Büyük sırrı bilen Vartolu ise Yamaç’ın karşısına çıkmak için hazırlandı. Çağatay’ın yapacağı acımasız planı karşısında Yamaç, ölümle burun buruna geldi.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur yeni bölüm ön gösterimi genellikle dizi biter bitmez yayınlanıyordu. Fakat hala yeni bölüm fragmanı yayınlanmış değil. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içine eklenecektir.