Gündem Deniz Seki cezaevinden böyle çıktı

Deniz Seki cezaevinden böyle çıktı

02.10.2009 - 10:48 | Son Güncellenme:

Girdiği cezaevinden 218 gün sonra tahliye olan şarkıcı Deniz Seki cezaevinden böyle çıktı. İşte o duygusal anlar...

Deniz Seki cezaevinden böyle çıktı

Serbest kalır kalmaz basın mensuplarına teşekkür eden Seki soluğu Sapanca'daki annesinin yanında aldı.

Haberin Devamı

Gazetecilerin ısrarlı takibinin ardından Seki gazetecilere : "basın olarak hepinizi çok özledim ama anneme daha sarılamadım, izin verin anneme sarılayım" dedi.

Daha sonra annesi ve diğer yakınları ile gazetecilerin karşısına geçen Seki: Özgürlüğü çok özledim beni sevenlereve aileme bir kez daha desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum ve onlardan özür diliyorum. Bambaşka bir Denizim ben artık biraz sesiz sakin kalmak istiyorum bundan sonraki hayatımı izleyip göreceksiniz." dedi

BANA ÇOK İYİ BAKILDI

Seki, cezaevinde kendisine çok iyi bakıldığını ifade ederek, "Cezaevi müdürüme, infaz korumaya çok teşekkür ediyorum" dedi.Tutuklu olmanın, dışardan göründüğü gibi kolay olmadığını dile getiren Seki, "Allah kurtarsın bir an önce burada kalanları. Hiç göründüğü gibi bir yer değil çocuklar. Çok heyecanlıyım. Yepyeni, pırıl pırıl, bir sürü şeyden arınmış Deniz Seki’yi göreceksiniz karşınızda" şeklinde konuştu.Üzerindeki tişörtü, hayranlarının doğum günü hediyesi olarak gönderdiğini kaydeden Seki, "Benim artık doğum günüm bugün. 1 temmuzdu, 1 ekim oldu. Adalet yerini bulacak ve yargı sonrası beraat edeceğim" dedi.Deniz Seki, adalete güveninin sonsuz olduğunu belirterek, "Kafamı dinlemek istiyorum. Türk adaletine güvendiğim, kendime güvendiğim için buradayım.Sahici olmaya devam edeceğim. Hata yaptım. Hatalar telafi edilmek için yapılır.Bütün sevenlerimden ve ailemden özür diliyorum. Çok güzel projelerle geri döneceğim. Anneme sarılmak istiyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kızının serbest kalmasına çok sevindiğini söyleyen şarkıcının annesi güler seki: Bugün dünyanın en muylu annnesiyim " diye konuştu.

SABAHA KADAR UYUMADI

Sapanca'da bir tesiste kalan Deniz Seki yakınlarıyla sabaha kadar sohbet etti.

Tesis yetkililerinden alınan bilgiye göre yanında annesi, halası, eniştesi ve kardeşleri de bulunan Deniz Seki, saat 04.00'e kadar oturup onlarla sohbet ederek hasret giderdi. Deniz Seki ve yakınları ancak bu saatten sonra yattı.