Gündem Denizde korkunç kaza

Denizde korkunç kaza

01.06.2009 - 11:35 | Son Güncellenme:

Sürat teknesini bağlı botla kayarken denize düşenlere arkadan gelen bir başka tekne çarptı

Denizde korkunç kaza


Antalya'nın Kemer ilçesinde sürat teknesini bağlı ''Ringo'' adı verilen teker şeklindeki botla kayarken denize düşenlere arka taraftan gelen bir başka tekne çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. 
Kemer'in Çamyuva beldesindeki bir otele ait plajın su sporlarına ait bölgesinde denize giren Halil Altan (30) ve Kahraman Sarı (28), ''Ringo'' adı verilen bota bindi.

Sürat motoruna bağlı teker şeklindeki botla eğlenen Altan ve Sarı, manevra sırasında suya düştü. Bu sırada arka taraftan gelen başka bir tekne, Kahraman Sarı ve Halil Altan'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan Sarı, çevrede bulunanlar tarafından sahile çıkarıldı. Sarı, olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Halil Altan ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı.

Olayda ''Ringo''da bulunan ve diğer arkadaşlarıyla birlikte denize düşen Ekrem Urhan (20), kazadan yara almadan kurtuldu. Urhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, denize düştükten sonra arkalarından gelen teknenin çarpabileceğini düşünerek, hemen denize daldığını ve teknenin üzerinden geçtiğini söyledi.

Urhan'ın, kazanın şokunu henüz üzerinden atamadığı görüldü.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı