Gündem ‘Deste deste parayla oyun iyice kirlendi’

‘Deste deste parayla oyun iyice kirlendi’

16.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Van ve Hakkari’de muhalefete yüklenerek “İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Milletimiz bu sinsi ve kirli oyunların hesabını 31 Mart‘ta sandıkta soracaktır” dedi.

‘Deste deste parayla oyun iyice kirlendi’

VAN, HAKKARİ DHA  - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Van ve Hakkari’de düzenlenen mitinglerde konuştu. Önceki gün trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Van İl Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Eryiğit için baş sağlığı dileğinde bulunan Erdoğan, özetle şunları kaydetti: 

Haberin Devamı

MİLLET HESAP SORACAK: (‘Mutfakta konuşanların sonunu gördük, ama balkondan konuşanlar çok şükür karşımızda’ pankartına dikkati çekti) Al poşu, ver kalpak pazarlığına girdiler. Şu ilçe senin, bu belediye meclis üyesi benim hesabı yaptılar. Kazanmak için değil kaybettirmek için çalış mantığını devreye soktular. Kurdukları bu çapraşık oyunla milletin aklıyla alay ettiler. İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Bağırarak çağırarak, yalan üstüne yalan söyleyerek, arsızca etrafa saldırarak, kibirle milleti aşağılayarak kimse kendini bu kirden arındıramaz. Milletimiz bu sinsi ve kirli oyunların hesabını 31 Mart‘ta sandıkta soracaktır. 

CHP DEDİĞİNİZ CHP DEĞİL: CHP dediğiniz CHP değildir. Bu tabela altında toplananlar da bilhassa şu anda bir titan zincirinin halkaları, rantiye çarkının dişlileri haline gelmişlerdir. Herkes kendi ihtiraslarının peşindedir. Öte yandan DEM Parti’de kimin iradesi kimin elinde belli değil. Bu yapının gerçek anlamda bir siyasi faaliyeti, ülkenin ve milletin hayatını değiştirecek bir programını, projesini ve gayretini gördünüz mü? 

Haberin Devamı

KAYNAKLAR TERÖRE GİTMEYECEK: Bir zamanlar milletimize mağduriyetler yaşatan, kendilerini devletin sahibi gören bir avuç seçkin azınlık dışında çoğumuz ötekileştirildik. Haksızlığa ve hukuksuzluğa maruz bırakıldık. Attığımız her adım ya CHP tarafından engellendi ya da istismar zeminini kaybetmekten korkan bölücü örgüt tarafından sabote edildi. Türkiye’nin terör belasından yakasını kurtarmasını istemediler. Şehrimizin kaynaklarını terör örgütlerine ve teröristlere aktarmadan sizler için kullanacak isimler belirledik. 

İstanbul mitingi 24 Mart’ta

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 24 Mart Pazar günü Atatürk Havalimanı’nda Yeniden Büyük İstanbul Mitingi düzenleneceğini açıkladı. Kabaktepe, “Tüm İstanbullu vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.