Gündem DGS başvuruları başladı! DGS başvuru ücreti hangi bankaya ödenecek?

DGS başvuruları başladı! DGS başvuru ücreti hangi bankaya ödenecek?

24.05.2017 - 09:48 | Son Güncellenme:

DGS başvuruları bugün başladı! Üniversite eğitimini 4 yıla tamamlamak isteyen adayların merak içinde beklediği DGS sınavı bu sene 23 Temmuz'da yapılacak. 24 Mayıs'ta başlayan başvurular 1 Haziran tarihinde sona erecek. Peki DGS başvuruları ne zaman yapılacak?

DGS başvuruları başladı DGS başvuru ücreti hangi bankaya ödenecek

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 23 Temmuz'da yapılacak meslek yüksekokulları ile Açıköğretim önlisans programları mezunlarının lisans öğrenimi için düzenlenecek Dikey Geçiş Sınavı'na (2017 DGS) başvurular başladı. Adaylar, 1 Haziran'a kadar başvuru yapabilecek.

Haberin Devamı

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruda, 2017 DGS'ye başvurmak isteyen adaylar, kılavuz ile aday başvuru formuna, ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilecek.

ÖSYM DGS BAŞVURULARININ BAŞLADIĞINI DUYURDU

2017-DGS Başvuruları

Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (2017 DGS) 23 Temmuz 2017 tarihinde yapılacak olup sınava başvuru işlemleri, 24 Mayıs-1 Haziran 2017 (Ücret ödeme için son gün, 2 Haziran 2017) tarihinde yapılacaktır.

Sınava başvurmak isteyen adaylar, 2017-DGS Kılavuzu ile Aday Başvuru Formuna başvuru süresi içinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilirler.Sınava başvuracak adayların Ek’te yer alan kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Haberin Devamı

Adaylara saygıyla duyurulur.