Gündem DGS giriş yeri nasıl sorgulanır? (DGS sınav giriş belgesi sorgulama)

DGS giriş yeri nasıl sorgulanır? (DGS sınav giriş belgesi sorgulama)

21.07.2017 - 09:25 | Son Güncellenme:

DGS sınav giriş yerleri açıklandı. 23 Temmuz'da gerçekleşecek olan DGS sınavı için giriş belgesi sorgulaması, T.C kimlik no ve şifre ile "https://ais.osym.gov.tr" internet sitesi üzerinden sorgulanabiliyor. Ayrıca ÖSYM'den DGS adayları için 09.45 uyarısı geldi.

DGS giriş yeri nasıl sorgulanır (DGS sınav giriş belgesi sorgulama)

DGS için geri sayım başladı. 23 Temmuz Pazar günü yapılacak olan DGS sınavı giriş yerleri ÖSYM AİS tarafından ilan edildi. Adaylar sınav giriş belgelerini internet üzerinden temin edecekler...

Haberin Devamı

Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (2017 DGS) 23 Temmuz 2017 tarihinde uygulanacak olup adayların sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini,T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden saat 16:00'dan itibaren edineceklerdir.

ÖSYM'DEN 09:45 UYARISI

2017-DGS 23 Temmuz 2017 tarihinde saat: 10.00’da uygulanacak olup sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Saat 09.45’ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır.

Haberin Devamı

DGS SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ