Gündem Dikkatsizliğin sonu facia: 9 ölü 3 yaralı

Dikkatsizliğin sonu facia: 9 ölü 3 yaralı

03.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bayramın 2’nci gününde yollarda yine can pazarı yaşandı. Aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Amasya ve Balıkesir’de meydana gelen iki kazada 9 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı

Dikkatsizliğin sonu  facia: 9 ölü 3 yaralı

Kurban Bayramı tatili için binlerce vatandaşın çıktığı yollar yine kan gölüne döndü. Bayramın 2’nci gününde de dikkatsizlik ve hız ölüm getirdi. Amasya’da şarampole devrilen otomobildeki 5 kişi can verirken, Balıkesir’de iki otomobilin çarpışması sonucu ise 4 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. İstanbul’dan bayram tatili için memleketleri Tokat’a gidenlerin bulunduğu Basri Gedik (57) yönetimindeki 34 LRZ 97 plakalı otomobil, Amasya - Turhal karayolu Yeşilöz köyü mevkiinde şarampole devrildi. Kazada, sürücü ile araçtaki Rabia (20) ve Zehra Gedik (55), Ahmet ve Fatma Al olay yerinde hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Dikkatsizliğin sonu  facia: 9 ölü 3 yaralı

Kurtarılamadılar

Balıkesir’de ise Raif Karabıyık (62) yönetimindeki otomobil, Balıkesir - İzmir karayolu Pamukçu mevkiinde sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otomobil ile çarpıştı. Kazada, sürücüler ile araçlardaki Muammer (60), Emrah (31), Ceydanur (3), Ali ve Özlem Akbudak yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Muammer, Emrah, Ceydanur Akbudak ve Raif Karabıyık tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Diğer yaralıların tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

8 günde 131 kaza 87 ölü, 388 yaralı

10 günlük Kurban Bayramı tatilinde, uyarı ve önlemlere rağmen kazalar can almaya devam ediyor. Bayramın 2’nci günü trafik kazalarında 17 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. Tatilin ilk 8 günündeki 131 kazada ise 87 kişi öldü, 388 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Sivas’ın Suşehri ilçesinde Ünal Dilli yönetimindeki hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Sürücü ile araçtaki Rabia Dilli (79) ve Sebahat Dilli yaralandı. Hastaneye kaldırılan Rabia Dilli kurtarılamadı.

Sürücü uyudu

Karaman’da direksiyonda uyuduğu öne sürülen sürücü Mehmet Özcan’ın (53) kullandığı hafif ticari araç şarampole yuvarlandı. Mehmet Özcan ve eşi Hacer Özcan öldü, çiftin geliniyle torunu yaralandı.

Ankara’nın Çubuk ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Hurdaya döndü

Tekirdağ Malkara’da Sinan Türker (22) yönetimindeki otomobil, bir yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Hurda yığınına dönen otomobilde Baki Çevik (34), Süleyman Türker (48) ve Mustafa Özel (51) öldü. Sürücü Sinan Türker ile İslam Çevik (39) ise ağır yaralandı. Araçta içki şişeleri bulundu.