Gündem Diriliş Ertuğrul 61. sezon finalinde neler oldu? - İzle

Diriliş Ertuğrul 61. sezon finalinde neler oldu? - İzle

14.06.2016 - 09:53 | Son Güncellenme:

Diriliş Ertuğrul 61. bölüm sezon finali ile ekranlara bir müddet ara verdi. Aksiyon ve gerilimin eksik olmadığı Diriliş Ertuğrul'da ekrana gelen sezon finali izleyiciyi ekrana kilitledi. Tüm dikkatleri üzerine çeken Diriliş Ertuğrul 61. sezon finali ve detayları haberimizde...

Diriliş Ertuğrul 61. sezon finalinde neler oldu - İzle

Trt 1'de yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Diriliş Ertuğrul dizisi geçtiğimiz hafta ekrana gelen son bölümü ile sezon finali yaptı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile tüm dikkatleri üzerine çeken Diriliş Ertuğrul 61. sezon finalinde neler oldu? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşener ve Hülya Darcan gibi isimlerin rol aldığı Diriliş Ertuğrul 61. bölümüyle sezon finali yaptı. Yapımcılığını Tekden'in üstlendiği Diriliş Ertuğrul sezon finali ile izleyiciyi ekrana kilitledi. İşte Diriliş Ertuğrul dizisinde yaşananlar...

GÜNDOĞDU (KAAN TAŞANER) DİZİDEN AYRILDI MI?

Diriliş Ertuğrul'dan ayrılan Kaan Taşaner, yeni projesinde sevgilisi Selin Şekerci ile kamera karşısına geçecek. Çiftin başrolleri paylaştığ "Rengarenk" adlı dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanıyor. Dizi haziranda izleyiciyle buluşacak.

DİRİLİŞ "ERTUĞRUL"UN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Diriliş "Ertuğrul"un 54.Bölümünde Gümüştekin ve Aytolun'un bütün yaptıkları ortaya çıkmıştır. Selcan'ı öldürmek için yola çıkan Aytolun, büyük bir sürprizle karşılaşmıştır. Hayme Ana, hiç beklemediği bir anda Aytolun'un karşısına çıkarak bütün yaptıklarını bildiğini söyler. Aytolun ise Goncagül ile birlikte yaşananların şokuyla hançerini Halime'nin boğazına dayayarak onu öldürmekle tehdit eder. Fakat Aytolun, Rahman tarafından öldürülür. Goncagül ise kaçmıştır.

Haberin Devamı

KAAN TAŞANER KİMDİR?

23 Nisan 1979 tarihinde Antalya'da doğmuştur. Oyuncu Sacide Taşaner annesidir. 17 yaşında Antalya'da iken bir tiyatro topluluğunun kurslarına katıldı. Konya, Selçuk Üniversitesi Dilek Sabancı Konservatuarı Tiyatro Ana sanat Dalı bölümünden 1999-2000 Eğitim Öğretim Yılında 95180108 numaralı öğrencisi iken mezun oldu. Kaan Taşaner, oyunculuğa ilk adımını, Karanlıkta ilk ışık Kubilay adlı tiyatro oyunuyla attı, ardından 2004 yılına kadar çeşitli oyunlarda sahne aldı. 2004 yılında "Büyük Buluşma" adlı dizide rol alarak dizi hayatına başladı. Kaan Taşaner , 2010 yılında Vedat Türkali'nin senaryosunu yazdığı "Fatmagül'ün Suçu Ne?" adlı dizide, Beren Saat, Engin Akyürek, Sumru Yavrucuk, Musa Uzunlar, Civan Canova, Fırat Çelik, Murat Daltaban, Buğra Gülsoy, Seda Güven, Deniz Türkali, Engin Öztürk, Esra Dermancıoğlu, Bülent Seyran ile birlikte oynadı. 2012 yılında "Kuzey Güney" adlı dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Merve Boluğur, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Zerrin Tekindor, Hale Soygazi, Bade İşçil ile birlikte oynadı. 2013 yılında "Kayıp" adlı dizide Mete Horozoğlu, Aslı Enver, İlker Kaleli, Dolunay Soysert, Kürşat Alnıaçık, Menderes Samancılar ile beraber rol aldı. 8 Aralık 2014 tarihinde TRT 1'de başlayan "Diriliş: Ertuğrul Gazi" adlı dizide Engin Altan Düzyatan Ertuğrul Gazi'yi canlandırırken Esra Bilgiç Halime Hatun karakterini canlandırdı. Diğer rollerde ise Kaan Taşaner, Didem Balçın, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Hande Subaşı ve Osman Soykut gibi isimler rol aldı.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİ ÖZETİ

Ertuğrul’un neden olduğunu söyler. İki kardeş arasında sert bir tartışma çıkar. Bu sert tartışmanın üstüne Hayme’nin gelmesi olayı daha da büyütmüştür. Sungur Tekin’in yaralandığını öğrenen Hayme adeta yıkılır. Bu durum bütün iplerin kopmasına neden olmuştur. Nice vakittir Süleyman Şah’ın evlatları arasında yaşananlar, artık durdurulamaz bir hale gelmiştir. Gündoğdu, annesine rest çekerek beylik seçimi için toyu toplamasını ister.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEZON FİNALİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hayme, oğlunun bu isteğini kabul eder. Gündoğdu, Kayılar’a Bey seçilerek hem Ertuğrul’u durduracağını hem de obasını bütün tehlikelerden kurtaracağını planlar. Ancak, Ertuğrul’ da Kayılar’a bey olmak için aday olmuştur. Her iki kardeş de sıkı bir seçim çalışması yaparlar. Toyda yapılan seçimle Gündoğdu Kayılar’ın yeni beyi seçilir. Bu yaşananların üzerine Ertuğrul artık birlikte yaşamalarının mümkün olmadığını söyler. Ertuğrul kendisine inananlarla birlikte Bizans sınırına göç edeceğini açıklayarak toydan ayrılır. Hayme’nin bütün çabalarına rağmen Ertuğrul bu kararından dönmez. Ayrılık için çalışmalar başlamıştır.

TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Ertuğrul’la, annesinin vedasında neler yaşanacak Sungur Tekin alp başı olarak Ertuğrul’un alpları da götürmesine izin vermemesine Ertuğrul’un tepkisi ne olacak? Akça Bey’in Ertuğrul’a oynadığı Oyun Göç kervanını nasıl bir tehlike bekliyor. Halime’yi hangi olay yıkar.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL HAYRANLARINA MÜJDE!

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul‘dan ayrılacağı yönündeki iddiaya yanıt verdi.

TRT 1’in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, hayranlarına rahatlatan bir açıklamada bulundu. Ünlü oyuncu Diriliş Ertuğrul’dan yeni sezonda ayrılacağı yönündeki iddialara cevap verdi.

“ÖNÜMÜZDEKİ SEZON GÖRÜŞMEK ÜZERE”
Son günlerde diziden ayrılacağı yönündeki haberlerle gündem olan Düzyatan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile bu iddiayı yalanladı.

Engin Altan Düzyatan, “Yoğun ve mutlu bir sezonun sonuna geldik, önümüzdeki sezon görüşmek üzere. Tüm iyi niyet ve dualarınız için çok teşekkür ederim, yeni sezonu sizler gibi biz (oyuncular) de sabırsızlıkla bekliyoruz” mesajını yayınladı.

Diriliş Ertuğrul 61. sezon finalinde neler oldu - İzle