Gündem Doğan Holding Ankara temsilcisi gözaltında

Doğan Holding Ankara temsilcisi gözaltında

01.12.2016 - 10:16 | Son Güncellenme:

Doğan Holding Ankara temsilcisi Barbaros Muratoğlu Ankara'da gözaltına alındı.

Doğan Holding Ankara temsilcisi gözaltında

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu gözaltına alındı.

Haberin Devamı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde, "terör örgütünün medya unsuru olarak faaliyet yürüttüğü ve bu şekilde FETÖ/PDY üyesi olduğu" iddiasıyla Muratoğlu hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu'nu Ankara Etimesgut'ta gözaltına aldı. Muratoğlu'nun İstanbul'a getirileceği öğrenildi.


DOĞAN GRUBU'NDAN AÇIKLAMA

Doğan Grubu'ndan yapılan açıklamada; "28 yıldır Grubumuz bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan ve çalışkanlığı ile takdirimizi kazanarak son 2 yıldır da Doğan Holding Ankara Temsilcisi olarak görev yapan arkadaşımız Barbaros Muratoğlu hakkında bir soruşturmanın başlatıldığını öğrendik. Soruşturmanın niteliği ve detayları hakkında şu anda yeterli bilgiye sahip değiliz. Süreci yakından takip etmekteyiz.'' denildi.