Gündem Düğün günü arkadaşını yaralayan damadın ifadesi ortaya çıktı

Düğün günü arkadaşını yaralayan damadın ifadesi ortaya çıktı

13.11.2023 - 13:49 | Son Güncellenme:

Burdur’da düğündeki gelin alma sırasında tabancayla ateş ederken, kazayla gelin aracını kullanan arkadaşı Halil İbrahim S.'yi (30) yaralayan damat İ.C. (21) ifadesi ortaya çıkarken adliyeye sevk edildi.

Düğün günü arkadaşını yaralayan damadın ifadesi ortaya çıktı

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Kışla Mahallesi Sezer Sokak'ta meydana geldi. Erkek tarafı Askeriye köyünden Kışla Mahallesi'ne gelin almaya geldi. Gelin, baba evinden çıktığı sırada damat İ.C. bir yakınına ait tabanca ile havaya ateş ederken kaza ile gelin arabasını kullanan arkadaşı Halil İbrahim S.'yi vurdu.

Haberin Devamı

Kurşun Halil İbrahim S.'nin sol omzundan girip boynundan çıktı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülen Halil İbrahim S., ilk tedavisinin ardından Antalya'daki özel bir hastaneye sevk edildi. Ameliyat edilen Halil İbrahim S.'nin tedavisinin yoğun bakım servisinde devam ettiği öğrenildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Yaşadığı şok ile olay yerinden uzaklaşan ve bir süre sonra gelerek polis ekiplerine teslim olan damat İ.C.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Bugün hastanede sağlık kontrolünden geçirilen İ.C. daha sonra adliyeye sevk edildi. İ.C.'nin sorgusunda, "Yaşananlardan dolayı çok üzgünüm. Pişmanım. Tabanca bir tanıdığıma ait. Böyle bir olayın yaşanmasını istemezdim" dediği belirtildi. 

Haberin Devamı

TUTUKLANDI

Damat İsmail Ceylan'ın adliyedeki işlemleri tamamlandı. Savcıya ifade veren İsmail Ceylan, sevk edildiği hakimlikçe 'kasten yaralama' suçundan tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.