Gündem E Okul giriş nasıl yapılır? (2019) E Okul vbs ekranı! Yazılı ve sözlü sınav sonuçları

E Okul giriş nasıl yapılır? (2019) E Okul vbs ekranı! Yazılı ve sözlü sınav sonuçları

28.05.2019 - 11:59 | Son Güncellenme:

Yaz tatili için heyecan dorukta. Yurt genelindeki milyonlarca öğrenci, sınav sonuçları, ders programı, devamsızlık gün sayısı, sınav tarihleri ve yıl sonu ortalaması gibi pek çok bilgiye ulaşmalarını sağlayan e-okul ile ilgili arayışlar yapıyor. İşte e-okul giriş ekranı!

E Okul giriş nasıl yapılır (2019) E Okul vbs ekranı Yazılı ve sözlü sınav sonuçları

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılınun sonuna doğru en çok merak edilen konulardan biri de 'karne puanı nasıl hesaplanır' oldu. Milyonlarca öğrenciye kolaylık sağlayan e-okul sistemi yoğun ilgi görüyor. E-okul sitesine giriş yapmak için öğrencinin T.C. kimlik numarası ile okul numarasını sisteme girmesi gerekiyor.

Haberin Devamı

TAKDİR - TEŞEKKÜR BELGESİ PUANI NASIL HESAPLANIR?

E-Okul üzerinden takdir-teşekkür hesaplama yapılabilir. Hesaplama sonucunda öğrenciler dönem sonunda hangi belgeyi alacağını öğrenebilir. Takdir-teşekkür hesaplama işleminin yapılabilmesi için, öğretmenlerin öğrencilere ait tüm ders notlarını E-Okula yüklemiş olması gerekir. Ders notlarının tamamı yüklendikten sonra, yıl sonu başarı puanına dikkat edilir. Yıl sonu başarı puanı, öğrencilerin hangi belgeyi alacağını belirler. Dönem sonunda yıl sonu başarı puanı; 70,00 - 84,99 puan aralığında olanlar teşekkür belgesi, 85,00 - 100 puan aralığında olanlar da takdir belgesi alırlar.

E OKUL GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ