Gündem E-okul giriş nasıl yapılır? E-okul VBS giriş ile not sorgulama

E-okul giriş nasıl yapılır? E-okul VBS giriş ile not sorgulama

24.12.2018 - 10:41 | Son Güncellenme:

E-okul VBS giriş işlemi sayesinde veliler öğrencilerin devamsızlık ve not durumunu sorgulayabiliyor. E-okul giriş işlemi sayesinde ise öğrenciler not durumu ve devamsızlık gibi bilgilere erişebiliyor. Peki E-okul VBS giriş işlemi nasıl yapılır?

E-okul giriş nasıl yapılır E-okul VBS giriş ile not sorgulama

E-Okul ile hem veliler hem de öğrenciler tarafından devamsızlık bilgisi, not bilgisi, devamsızlık bilgisi, öğrencinin aldığı belgeler sorgulanabilir. Bu bilgiler dışında; şube not ortalaması ile öğrencinin sınıfta genel durumu hakkında bilgi edinilebilir.

Haberin Devamı

E-OKUL'A NASIL GİRİLİR?

E-Okul giriş için iki seçenek bulunur. Bu seçenekler; E-Okul yönetim bilgi sistemi ve E-Okul veli bilgilendirme sistemidir. Veli bilgilendirme sisteminden, öğrenciler ve veliler öğrenci okul numarası, T.C. kimlik numarası ile giriş yapabilirler. Yönetim bilgi sisteminden ise öğretmenler, okul tarafından kendilerine verilen şifreyi kullanarak giriş işlemi gerçekleştirebilirler.

OKULLAR NE ZAMAN KAPANCAK?

2018-2019 eğitim öğretim yılı güz dönemi 18 Ocak'ta sona erecek. 4 Şubat'ta başlayacak bahar yarı yılı 14 Haziran'da sona erecek.

E-OKUL VBS GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ!