Gündem E-okul veli bilgilendirme sistemi 7/24 kullanılabiliyor!

E-okul veli bilgilendirme sistemi 7/24 kullanılabiliyor!

13.10.2016 - 09:02 | Son Güncellenme:

Öğrenciler e-okul veli bilgilendirme sistemini okul dönemlerinde aktif bir şekilde kullanmaktadırlar. Tüm okul bilgilerinin e-okul veli bilgilendirme sistemi içerisinde yer almasından sonra artık veliler de e-okul veli bilgilendirme sistemini büyük bir hızla kullanmaya başlamışlardır.

E-okul veli bilgilendirme sistemi 7/24 kullanılabiliyor

Ülkemizde eğitim alanında yapılan pek çok gelişme vardır. Bu gelişmelerin her biri de öğrencilerin daha iyi şartlar altında eğitim alabilmeleri içindir. Hem okulda alınan eğitimin daha iyi şekilde alınması hem de öğretmenlerin daha iyi koşullar altında hizmet vermesi için bu sağlanan imkânların önemi büyüktür. Gerçekleştirilen çalışmalardan sonra artık eğitimde kalite ilkesi benimsenmiştir. İleri teknolojik donanımlarla beslenen sistemler üzerinden vatandaşlar hızlı bir şekilde artık çocuklarının eğitim durumlarını birebir online şekilde takip edebileceklerdir. Bu takip aynı zamanda oldukça önemlidir.

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Çünkü ailelerin çocukların gösterdiği ilgi sonucunda çocuklar çok daha iyi şartlar altında eğitim alacaklar ve de bunlar başarı olarak>Herkesin dilinden düşmediği e-okul veli bilgilendirme yönetim bilgi sistemini hem öğrenciye hem velilere hem de öğretmenlere hizmet vermektedir. Sık kullanımı sonucunda oluşan bu aktiflik her öğrencinin okulda almış olduğu notları barındırır. Bu notlar sayesinde öğrencilerin başarı durumu ölçülür. Artık bu ölçümden anne babalarında haberi kısa sürede olmaktadır. Kısa bir süre öncesine kadar e-okul veli bilgilendirme yönetim bilgi sistemini kullanmayan anne babalar son zamanlarda kendi iş yoğunluklarında bu e-okul veli bilgilendirme yönetim bilgi sistemini kullanmaya başlamışlardır. Sadece internet erişiminin sağlanması koşulunda bu gibi işlemleri gerçekleştirmek oldukça kolaydır. Çünkü anne babalar da artık hızlı bir şekilde bu gibi sistemleri kullanmaya başlamıştır. Okula giderek çocuklarının eğitim durumları hakkında bilgi alamamaları sonucunda verilen bu çalışmaları kullanarak kısa bir süre içerisinde yapılan bu hizmetten kolay bir şekilde yararlanabilirler. Üstelik yapılan bu e-okul veli bilgilendirme yönetim bilgi sistemi işlemine giriş oldukça basittir. Öğrencilerin temel bilgileri ile bu sisteme giriş yapılmaktadır. Yani anne babalar internetten arama motoruna önce e-okul veli bilgilendirme yönetim bilgi sisteminin adını yazıp sonrasında karşılarına açılan sayfadan gerekli olan kimlik bilgileri ve de okul bilgilerini düzgün şekillerde yazmaları gerekir. Sonrasında da artık daha kolay bir şekilde bizler bu eokul bilgilerine ulaşabilirsiniz.