Gündem EKPSS 2022 SORU VE CEVAPLARI | ÖSYM tarafından EKPSS soruları ve cevapları erişime açıldı!

EKPSS 2022 SORU VE CEVAPLARI | ÖSYM tarafından EKPSS soruları ve cevapları erişime açıldı!

24.04.2022 - 18:13 | Son Güncellenme:

EKPSS sınavı bugün gerçekleşti. Her sınav sonrası olduğu gibi soru ve cevapların ne zaman yayımlanacağı merak konusu oldu. Bu nedenle adaylar "EKPSS soruları ve cevapları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?" sorusuna cevap arıyor. İşte beklentiler...

EKPSS 2022 SORU VE CEVAPLARI | ÖSYM tarafından EKPSS soruları ve cevapları erişime açıldı

EKPSS sınavı bugün saat 10.15'te gerçekleşti. Binlerce kişi memur olabilmek için sınavda ter döktü. Şimdi soru ve cevaplar heyecanla bekleniyor. Art arda 'EKPSS soruları ve cevapları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?' sorusuna cevap aranıyor.

Haberin Devamı

EKPSS SORU VE CEVAPLARI AÇIKLANDI

ÖSYM bugün yapılan EKPSS soru ve cevaplarını yayımladı. Yapılan açıklamada '

24 Nisan 2022 tarihinde uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının (2022-EKPSS) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının %10’u aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 24 Nisan 2022 tarihinde saat 14.15'ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.' denildi.

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2022-EKPSS) Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları (% 10)

EKPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Haberin Devamı

2022 ÖSYM sınav takvimine göre EKPSS sonuçları 20 Mayıs'ta ilan edilecek.Sonuçlar ÖSYM'nin sonuç sayfası "sonuc.osym.gov.tr" adresi üzerinden açıklanacak.