Gündem Eminönü'nde bayram yoğunluğu! Havadan böyle görüntülendi

Eminönü'nde bayram yoğunluğu! Havadan böyle görüntülendi

12.04.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Ramazan Bayramı'nı İstanbul'da geçirenlerin adresi Eminönü oldu. Bayram tatilini İstanbul'da geçirenler Eminönü'ne akın ederken, yaşanan yoğunluk havadan görüntülendi.

Eminönünde bayram yoğunluğu Havadan böyle görüntülendi

Ramazan Bayramı tatilini İstanbul'da geçirenlerin en çok tercih ettiği yerlerden biri de Eminönü oldu. Eminönü'nde yaşanan insan yoğunluğu havadan görüntülendi.

Haberin Devamı

Eminönünde bayram yoğunluğu Havadan böyle görüntülendi

Sancaktepe'den geldiğini belirten Rezzan Adikti, “Her gün evdeydik, bugün Eminönü'ne çıktık o kadar. Bugün bayağı cıvıl cıvıl, güzel, insanlar eğleniyor. Sancaktepe'den geliyorum" dedi. Rize'den geldiğini söyleyen Yağmur Uluçetin ise, "Kuzenimin düğünü var ondan dolayı geldim. Çok yorucu geçiyor, çok kalabalık. Adım atacak yer yok, geri kaçıyoruz, geldiğimiz gibi geri dönüyoruz" diye konuştu. Munci Fırat ise, “Güzel geçiyor, Güngören'den geldim. Benim meslek terzilik, yoğun geçti. Çocukları getireyim dedim, iyi ki getirmemişim baksana iğne atsan yere düşmez. Boşaldı dediler İstanbul'a ama dolmuş meğerse, yollarda bedava olunca saldırmış Eminönü'ne" ifadelerini kullandı.

Eminönünde bayram yoğunluğu Havadan böyle görüntülendi