Gündem 'Enes Batur: Hayal mi Gerçek mi?' ne kadar izlendi?

'Enes Batur: Hayal mi Gerçek mi?' ne kadar izlendi?

30.01.2018 - 10:57 | Son Güncellenme:

Enes Batur: Hayal mi Gerçek mi? filmi ne kadar izlendi? Enes Batur youtube üzerinden çektiği videolarla büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. İlk sinema filmi olan Enes Batur: Hayal mi Gerçek mi? filmi ise kısa sürede çok izlendi. Enes Batur hayranları ise filmin ne kadar izlendiğini araştırmaya başladı. Peki Enes Batur kimdir? Enes Batur'un filmi ne kadar izlendi?

Enes Batur: Hayal mi Gerçek mi ne kadar izlendi

Youtube'da paylaştığı videolarla ün kazanan Enes Batur, . Altın Kelebek Ödülleri'nde ilk kez dağıtılan En İyi YouTuber/Instagrammer Ödülünü aldı. Peki kısa sürede bu kadar başarıya ulaşan Enes Batur kimdir? Sinema filmiyle de başarıyı yakaladı mı? İşte yanıtı...

Haberin Devamı

Vizyona girdiği ilk hafta sonunda tam 454.373 kişi tarafından izlenen yapım, gösterime girdiği ilk üç gün raporlarında Türkiye box office sıralamasında da ilk sıraya yerleşmişti. Film 10 gün sonunda 1 milyon barajını da aştı.

10 GÜNDE 1 MİLYON İZLEYİCİ

Box office Türkiye verilerine göre, Enes batur filmi, gişe macerasının ilk 10 gününde 1 milyon barajını aşarak 1.002.248 tarafından izlendi!

Enes Batur: Hayal mi Gerçek mi ne kadar izlendi

ENES BATUR KİMDİR?

Enes Batur Sungurtekin (d. 9 Nisan 1998), Türk vlogger ve oyuncu. YouTube'da paylaştığı videolar ile tanındı. 2017'de düzenlenen 44. Altın Kelebek Ödülleri'nde ilk kez dağıtılan En İyi YouTuber/Instagrammer Ödülü kendisine verildi; ancak daha sonra geri alındı.Başrollerini Ceyda Düvenci ve Bekir Aksoy ile paylaştığı ilk filmi Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?, 19 Ocak 2018'de vizyona girdi.

Haberin Devamı

Filmografi

Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? (2018)

Ödülleri

2017: Altın Kelebek Ödülü – "En İyi YouTuber/Instagrammer" (geri alındı)

Enes Batur: Hayal mi Gerçek mi ne kadar izlendi