Gündem Engeller aşacak konser

Engeller aşacak konser

05.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İşitme kaybı yaşayan bireylerin yaşam kalitelerini artırmaya yardımcı olmak, erken teşhis ve farkındalığın önemine dikkat çekmek amacıyla çalışmalar yürüten İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği’nin organize ettiği “Kulaktan Kalbe Yolculuk” konseri bugün sahne alıyor.

Engeller aşacak konser

Proje kapsamında, hafif ya da orta düzeyde işitme kaybı olan 6-12 yaş arasındaki çocuklardan oluşan “Kalpten Sesler Korosu”, saat 16.00’da Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi Müşfik Kenter Sahnesi’nde konser verecek. İDİS ile İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği’nin başlattığı iş birliği kapsamında, toplumda işitme kaybı yaşayan bireylerin sesini duyuracak olan koronun vereceği konserlerden elde edilecek gelir ise derneğe bağışlanacak.

Haberin Devamı

“Kalpten Sesler Korosu”nun, şarkılarla sesini duyurmak isteyen çocukların yer aldığı özel bir koro olduğunun altını çizen İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği Başkanı Pelin Atik, “Bu koroya katılan çocuklarımız profesyonel müzik eğitimi almanın yanı sıra yeni arkadaşlar edinerek, sosyal hayatın içine daha fazla katılacaklar” dedi.