Gündem Eşini ve 8 aylık ve 3 yaşındaki kızlarını öldürdü, kendisini tavana astı

Eşini ve 8 aylık ve 3 yaşındaki kızlarını öldürdü, kendisini tavana astı

30.11.2008 - 11:12 | Son Güncellenme:

.

Eşini ve 8 aylık ve 3 yaşındaki kızlarını öldürdü, kendisini tavana astı

KIRŞEHİR'in Kaman İlçesi'nde yetiştirme yurdunda büyüyen 38 yaşındaki Bilal Kara, kendisi gibi yurtta yetişen eşi 23 yaşındaki Alev ile çocukları 3 yaşındaki Ceren ve 8 aylık Ceyan'ı ekmek bıçağı ile öldürdükten sonra intihar etti.
Olay, dün saat 19.00 sıralarında Kaman İlçesi'nin Çiftlikli Mahallesi'nde bahçe içinde iki katlı evin alt katında meydana geldi. Daha önce akaryakıt istasyonunda pompacılık yapan son olarak da Kırşehir'de caddelere park eden otomobillere Kırşehirspor adına bilet kesip otoporkçılık yapan ve her gün Kaman'dan gidip- gelen Bilal Kara, dün akşam iş dönüşü evinde cinnet geçirdi. Bilal Kara, eline geçirdiği ekmek bıçağı ile Kaman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde hizmetli olarak çalışan eşi Alev Kara'yı öldüren Bilal Kara, aynı bıçakla daha sonra evde bulunan kızları Ceren ve Ceylan'ı öldürdü.
Ailesini katleden Bilal Kara, daha sonra evin tavanında bulunan demire bağladığı kabloyu boyuna geçirip, yaşamına son verdi.
Olay, komşularının, Kaman İlçe Emniyet Müdürülğü'nü araması ile ortaya çıktı. Eve gelen polis ekipleri, 4 kişilik Kara ailesi fertlerinin cesedi ile karşılaştı. Cesetler Kaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldıktan sonra otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
Kahramanmaraş doğumlu olan Bilal Kara'nın kimsesiz olarak yetiştirme yurdunda büyüdüğü ve kendisi gibi yurtta büyüyen eşiyle evlendiği belirtildi.

Yazarlar