Gündem Eski dünürlerin sokak kavgası, 4 yaralı

Eski dünürlerin sokak kavgası, 4 yaralı

24.03.2008 - 16:15 | Son Güncellenme:

.

Eski dünürlerin sokak kavgası, 4 yaralı

ESKİŞEHİR’de, bir süre önce boşanan çiftin yakınları arasında arasında çıkan kavgada, 4 kişi bıçakla yaralandı.

Haberin Devamı

Olay, Şarhöyük Mahallesi Emirdağ Sokak’ta dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Fevzi Köse (23), belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı eski eşinin kardeşi Recep Kapan’ı (27) bıçakla hafif yaraladı.

Kardeşinin bıçaklandığını öğrenen Harun Kapan (29), yakınlarıyla birlikte Fevzi Köse’nin evine gitti. Harun Kapan dışarı çağırdığı Fevzi Köse ve ağabeyi Mustafa Köse (26) ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Harun Kapan, Fevzi ve Mustafa Köse'yi bıçakladı. Mustafa Köse de Harun Kapan’ı bıçakla yaraladı. Her iki tarafın yakınlarının da karıştığı taşlı sopalı, bıçaklı kavgaya olay yerine gelen polisler müdahale ederek sona erdirdi. Kavga sırasında bazı araçların da camları kırıldı.

Haberin Devamı

Çeşitli yerlerinden yaralanan Recep Kapan, Harun Kapan, Fevzi Köse ve Mustafa Köse Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kavgaya karışan Yaşar Gonazlı (48), Gürkan Göç (30), ikiz kardeşi Gürbüz Göç (30), Caner Turgut, (31) Abdülkadir Köse (50) ve Güldane Köse (25) gözaltına alındı. Zanlıların sorgularının ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Yazarlar