Gündem Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18. son bölümünde şok gelişme - İzle

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18. son bölümünde şok gelişme - İzle

11.01.2016 - 09:36 | Son Güncellenme:

Atv'de yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son bölümü dün akşam izleyiciyle buluştu. Nefes kesen sahneleriyle gündeme bomba gibi düşen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18. son bölümü tüm detayları haberimizde. Dizinin merakla beklenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte o detaylar...

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18. son bölümünde şok gelişme - İzle

Fenomen Atv dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm ile ekrana geldi. Dizinin son bölümü yayınlandıktan sonra Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 19. yeni bölüm fragmanı da izleyiciyle buluştu. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümünde neler oldu? Yeni bölümde izleyiciyi nasıl bir sürpriz bekliyor? Detaylar haberimizde...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



Salı günlerinin reyting rekortmeni Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü nefes kesti. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayarak izleyicilerinin merakını daha da perçinleyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18. bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitedi.. Küçük yaşta yeraltı dünyasına giren ve bu yolda tepeye doğru tırmanışa geçen Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hayatını etkileyici bir şekilde gözler önüne seren dizinin bu hafta ekrana gelen son bölümünde Meryem ve Nazlı yüzleşmesi güne damgasını vurdu. Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Deniz Çakır gibi usta oyuncuların başrollerini yaplaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18. son bölümü 12 Ocak Salı akşamı Atv'de yayınlandı.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 18. BÖLÜM - TIKLA İZLE


EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 18. BÖLÜM

Şahin Ağa'nın kalleşçe sırtından vurulması, tüm Çakırbeyli aielisinin davasıdır artık. Ancak, bu durumdan en çok etkilenen elbette Hızır'dır ve ne olursa olsun en yakın dostunun intikamını alacaktır. Fakat kimsenin faili meçhul kişiyi bulması hiçte kolay olmayacaktır. Hedefler kısa zamanda parasına el konulan Sibiryalı'ya çevrilmiştir. Artık mesele para meselesinden çıkmış Ünal ve Sibiryalı'nın şahsi meselesine dönmüştür. Hızır, masadan hesap sorarken; Meryem ise Nazlı ile yüzleşmeye karar verir. Nazlı, her ne kadar Meryem'in emrivakisinden rahatsuz olsa da evinin kapısını açar. Hızır,Şahin Ağa'nın intikamını alabilecek mi? Meryem ve Nazlı arasında neler yaşanacak? Hızır'a kurulan yeni tuzak ne? Tüm bu soru işaretleri, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18. bölümünde yanıt bulacak.

Haberin Devamı

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 18. BÖLÜM FRAGMANI



EŞKİYA DÜNYAYA HÜKMDAR OLMAZ KONUSU

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeraltı dünyasının ünlü ismi Hızır'ın davasını ve aşkını anlatıyor. Hızır Çakırbeyli, sevda adamıdır. Sevmekten hiç kaçmaz, sevilmeyi de pek sever. Hayatındaki tüm kadınların odağında olmak ister; annesi, karısı, kızı ve sevgilisinin. Kardeşini, oğlunu, yeğeninin ve ailesinin diğer fertlerini de canından aziz tutar, onlar için fedakâr bir babadır. Bu özellikleri onun sonu olacak yerde Hızır'ı yeraltı dünyasında da yüceltir. Sözüne güvenilir, daima iş yapılır bir adam haline gelmişken devletin radarına takılır. Devlet "bazı" gayrımeşru faaliyetleri kontrol etmek için ondan iyi bir aday olmadığını düşünür. Bu Çakır'a en büyük olma teklifidir. Teklif öyle iki tarafı keskin bir kılıçtır ki, kabulü halinde "mafya" ailesine ihanet, reddi hali ise ebediyen mahkûmiyettir. Devletin, Hızır Çakırbeyli'ye koltuğunu vaat ettiğini farkeden büyük patron Ünal Kaplan, etrafını ihanetle örülü bir ağla çevirir.

Yazarlar