Gündem Evli ve Öfkeli 30. son bölüm ile final yaptı!

Evli ve Öfkeli 30. son bölüm ile final yaptı!

13.05.2016 - 09:26 | Son Güncellenme:

ATV ekranlarının sevilen dizisi Evli ve Öfkeli'den hayranlarına kötü haber geldi. Evli ve Öfkeli 30. son bölümü ile final yaptı. Peki, Evli ve Öfkeli son bölümde neler yaşandı? İşte dizi ile ilgili detaylı bilgiler...

Evli ve Öfkeli 30. son bölüm ile final yaptı

ATV’de bu sezon ekrana gelmeye başlayan Evli ve Öfkeli dizisi erken final yaptı. Başrollerinde Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Sarp Akkaya, Ayça Erturan, Yıldız Çağrı Atiksoy, Serkan Altunorak ve Sinan Eroğlu gibi isimlerin yer aldığı, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği dizi final yapma kararı aldı.

Haberin Devamı

30. bölümüyle ekran hayatını sonlandıran dizi final yaptı. Evli ve Öfkeli final bölümüyle ekranlara konuk oldu...

Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu’nun üstlendiği dizi aldatılan dört kadının kocalarından intikam alma çabasını konu alıyordu. Farklı hayatlara sahip dört kadın, intikam alma yolunda yeni aşklara da yelken açıyorlar.

EVLİ VE ÖFKELİ FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Murat’ın görevinden uzaklaştırılması, Esra ve Murat arasında gerilime neden olur. Murat’ın ise işin peşini bırakmaya niyeti yoktur.

Murat'ın görevinden uzaklaştırılması, Esra ve Murat arasında gerilime neden olur. Murat'ın ise işin peşini bırakmaya niyeti yoktur. Merve babasının oynadığı oyunu öğrendiği halde Dilek'e söylemeye cesaret edemez. Engin'in Tarık'ı kankası bellemesi ise Tarık'ın eziyetini arttırmaktadır. Cenk, anneler günündeki hediye sorununu Mine'ye yaptığı bir jest ile çözümler. Seray, Deniz ile barıştıklarında Coşku'nun hayatlarından çıktığını zannederek hata eder. Coşku ile yine talihsiz bir kaza yaşayan Seray kendisini önemli bir kararın eşiğinde bulur. Dilek'in içinde bulunduğu çıkmazın çözümü ise sürpriz hamlelere gebedir.

Haberin Devamı

EVLİ VE ÖFKELİ 30. BÖLÜM FRAGMANI

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Tarık, Dilek'i Sevda'nın teklifini kabul etmesi için ikna eder. Engin'in mahkeme çıkışı Tarık'a öfke dolması Dilek ve Tarık için bambaşka bir serüveni başlatır. Reklam çekiminde bir araya gelen Seray ve Deniz için ipler neredeyse kopmak üzeredir. Dilek'in organize ettiği anneler günü yemeğinde Mine'nin Seray'a anlamlı bir sürprizi vardır. Cenk'in, annesi ve Mine için aldığı hediyelerin karışması ise Cenk'e ecel terleri döktürecektir. Esra ve Murat'ın gizli ilişkileri Efkan Müdür'de hayal kırıklığı yaratır. Murat, Yıldırım'ın da katkısıyla zorlu bir sürece girer...

Dilek, Seray, Esra ve Mine; Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları. Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da! Ama yanılıyorlardı. Bir ortak noktaları daha vardı. Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. Ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu! intikam için bir araya gelen 'ilk eşler kulübünün' dört uçuk kaçık üyesi, yıllar sonra yeniden kendilerini bulurlar.

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Birce Akalay (Esra)

Polis. Erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı, kararlı. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biri. Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı… Cihan'la evli.

Ebru Cündübeyoğlu (Seray)

Popüler bir dizi oyuncusu. On parmağında on marifet var. Kibirli, alaycı, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri. Macit'le evli.

Yıldız Çağrı Atiksoy (Mine)

Dilek'in ablası. Doktor. Naif, kibar, akıllı, sakin, mantıklı. Tek istediği bir çocuk sahibi olabilmek.

Ayça Erturan (Dilek)

Engin'in karısı, Merve'nin annesi… Tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadını… Tatlı, sempatik, komik, çocuksu, yardımsever ve her zaman pozitif.

Sarp Akkaya (Murat)

Esra'nın ortağı. Esra'ya sinir oluyor. İlk başta onun ayağını kaydırmaya çalışıyor ama zamanla ondan etkilenmeye başlıyor. Maço, kaba saba biri.

Haberin Devamı

Serkan Altunorak (Tarık)

Ünlülerin spor eğitmeni… Çok yakışıklı, çekici, karizmatik, çapkın bir adam.