Gündem Ganire Paşayeva'nın sağlık durumu! Son durumu CNN TÜRK'te açıkladı

Ganire Paşayeva'nın sağlık durumu! Son durumu CNN TÜRK'te açıkladı

25.09.2023 - 22:30 | Son Güncellenme:

Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'nın sağlık durumu merak ediliyor. Milletvekili Ganire Paşayeva’nın komaya girdiği duyurulmuştu. Ganire Paşayeva'nın sağlık durumuyla ilgili son durumu CNN TÜRK'te Fulya Öztürk açıkladı.

45 yaşındaki Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'nın komaya girdiği açıklanmıştı. Paşayeva'nın sağlık durumuyla ilgili son durumu CNN TÜRK'te Fulya Öztürk aktardı. Vefat etti haberlerini yalanlayan Öztürk şu ifadeleri kullandı: Öldü haberi çıktı biliyorsanız yaklaşık bir iki saat önce sosyal medyada. Gerçekten hepimizi çok üzdü. Ganire Paşayeva, Türk dünyası için önemli bir isim. Şimdi şöyle oluyor, durumu çok ciddi, yoğun bakımda. Öldü haberleri geldi bu haber yalan. Geçen yıl kilo alıyor, kilo aldığı için de mide küçültme ameliyatı oluyor. Bir yıl boyunca hep rahatsızlıklar yaşamış. İki gün önce evinde gece 3'e doğru bir anda tansiyonu 4'e düşüyor. Hemen yanındaki yardımcıları hastaneye yetiştiriyorlar. Durumu çok çok kritik.

Haberin Devamı

45 yaşındaki Milletvekili Ganire Paşayeva, 7 yıl boyunca muhabirlik ve sunuculuk yaptı. 6 Kasım 2005 günü yapılan meclis genel seçimlerine bağımsız aday olarak katılan Paşayeva, Tovuz milletvekili olarak Azerbaycan Milli Meclisi'ne girdi. Azerbaycan Milli Meclisi'nin 3’üncü, 4’üncü, 5’inci ve 6’ıncı dönem milletvekili olan Paşayeva, ayrıca Azerbaycan Milli Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı olarak görev yapıyor.