Gündem Gardırop Savaşları sezon finalinde neler yaşanacak?

Gardırop Savaşları sezon finalinde neler yaşanacak?

02.07.2016 - 16:36 | Son Güncellenme:

Fox Tv ekranında yayınlanan ilgiyle takip edilen yarışma programı Gardırop Savaşları sezon finali ile bugüne ekrana geliyor. Gardırop Savaşları sezon finalinde neler yaşanacak? Gül Gölge Saygı, Raşit Bağzıbağlı, Ayşe Brav, Yalçın Zaman'ın jüri koltuğunda oturduğu Gardırop Savaşları sezon finali hakkında merak edilen detaylar haberimizde...

Gardırop Savaşları sezon finalinde neler yaşanacak

Fox tv ekranında yayınlanan ilgiyle takip edilen yarışma programı Gardırop Savaşları sezon finali ile ekrana geliyor. Gül Gölge Saygı, Raşit Bağzıbağlı Ayşe Brav, Yalçın Zaman'ın jüri koltuğunda oturduğu Gardırop Savaşları seon finalinde kazanan isim kim olacak? Gardırop Savaşları 40. sezon finali fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Haberin Devamı

GARDIROP SAVAŞLARI SEZON FİNALİ FRAGMANI

GARDIROP SAVAŞLARI KONUSU

FOX’un gündüz kuşağında, hafta içi her gün yayınlanacak olan programda tarzına ve gardırobuna güvenen 8 yarışmacı tüm kıyafetleriyle muhteşem villalara yerleşiyor. Kendisine verilen ve her gün değişen konseptlerde en şık giyinmeyi başaran gün birincisi 1.000 TL’lik alışveriş hakkı kazanırken diğer adaylar da kendi kıyafetleriyle en uygun kombini yaratmaya çalışıyor.

Gardırop Savaşları sezon finalinde neler yaşanacak

Her haftanın son günü büyük finalin yaşanacağı bu programda tarzı ve zarafetiyle göz kamaştıran ünlü sunucu Gül Gölge Saygı; dünyaca ünlü, yetenekli tasarımcı Raşit Bağzıbağlı ve ünlü tasarımcı, köşe yazarı Ayşe Brav jüri koltuğunda otururken Yalçın Zaman da stil danışmanı olarak boy gösteriyor. Haftanın finalinde bir yarışmacı büyük ödüle ve hayallerine veda ederken yeni bir yarışmacıya hem Gardırop Savaşları evinin, hem de modanın kapıları açılıyor.

Haberin Devamı

Gardırop Savaşları sezon finalinde neler yaşanacak

Fox Tv ekranının iddialı moda programı Gardırop Savaşları Sezon 1.si Gizem Ay oluyor. Gizem Ay büyük ödülün sahibi olarak 15 bin TL'lik ödülü almaya hak kazanıyor.

Gardırop Savaşları sezon finalinde neler yaşanacak