Gündem Genç kıza tecavüzle suçlanan 9 kişi gözaltında

Genç kıza tecavüzle suçlanan 9 kişi gözaltında

15.03.2008 - 13:29 | Son Güncellenme:

Denizli'de 17 yaşındaki genç kız, 9 kişinin kiraz bahcesinde başlayıp günlerce süren tecavüzüne uğradı Yeni

Genç kıza tecavüzle suçlanan 9 kişi gözaltında

DENİZLİ'nin Honaz İlçesi'nde, yaşları 16 ile 45 arasında değişen 9 kişi, 17 yaşındaki Y.K.'ya tecavüz ettikleri iddiasıyla gözaltına alındı. Y.K. ise Denizli Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi'ne yatırıldı.

Haberin Devamı

Olay, önceki gün Honaz'a bağlı Yukarı Karaçay Köyü'nde oturan baba F.K. ve anne K.K.'nin, jandarmaya başvurmasıyla ortaya çıktı. Çift, jandarmaya, kızları Y.K.'nin Emirazizli Köyü'nde bir kiraz bahçesindeki kulübede tecavüze uğradığını iddia etti. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, ilk olarak Y.K. ile ilişkiye girdiği tespit edilen Mustafa Sezen (45), Yıldıray Demir (35) ve Recep Menteş'i (45) gözaltına aldı. Dün Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece ‘küçük yaşta kız çocuğuna cinsel istismar’ suçlamasıyla tutuklanıp cezaevine konuldu.

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren jandarma, Y.K. ile ilişkiye girdiği ileri sürülen 6 kişiyi daha tespit edip gözaltına aldı. İfadeleri alınan İ.Z. (20), E.G. (29), N.Ş. (26), H.T. (18), T.B. (18) ve R.T. (16) de aynı suçtan mahkemeye çıkarılmak üzere Honaz Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

Haberin Devamı

İlçede 9 kişinin tecavüze uğradığı ileri sürülen Y.K.'nin yaşadığı olaylar nedeniyle tedavi için Denizli Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisi'ne yatırıldığı öğrenildi.

Y.K.'nin gözaltına alınan 9 kişiden bazılarıyla para karşılığı birlikte olduğu, bazılarının da tecavüzüne uğradığı iddia ediliyor.