Gündem Gerçek sorunlara gerçek çözümler

Gerçek sorunlara gerçek çözümler

17.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Engellilerle bir araya gelen CHP Avcılar Belediye başkan adayı Hançerli, “25 yıldır engellilerin sorunlarıyla uğraşıyorum. Engellilere hizmet engelli olmayan bireyleri de memnun edecek” dedi

Gerçek sorunlara gerçek çözümler

Seçim çalışmaları kapsamında dün engelli vatandaşlarla bir araya gelen CHP Avcılar Belediye başkan adayı Turan Hançerli, “Dünyada standartları bilinen evrensel tasarım ilkeleriyle kenti tasarlarsak 2 yaşındaki çocuktan 80 yaşındaki yaşlıya ve tekerlek sandalyedeki genç kadın engelli arkadaşıma kadar herkesin sorununu çözeriz” dedi.

Haberin Devamı

CHP Avcılar Belediye başkan adayı Turan Hançerli, dün engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Marmara Caddesi’nden Havuzlu Meydan’a kadar engelli vatandaşlarla birlikte bir yürüyüş gerçekleştiren Hançerli, meydanda yaptığı mitingle engelli seçmenlerine seslendi. Hançerli, “Bizim hizmet anlayışımız eşitlik ve ayrımcılık yapmayan hizmet anlayışı olacak. Eşit davrandığımızda, çözüm odaklı çalıştığımızda Avcılar’ın güzelleşeceğini, huzura kavuşacağını biliyorum. Bunu Avcılar’da başaracağız” diye konuştu.

“Ülkenin en zor koşullarında yaşayan en çok sorun yaşayan, işsizlikle, eğitimde, sağlıkta, sokakta bir grubun 25 yıldır temsilcisiyim” diyen Hançerli, “25 yıldır engellilerin, yaşlıların sorunlarını çözmek için uğraşıyorum. Avcılar Belediye başkan adayı olarak, bu zor koşulları bilen biri olarak işimiz kolay Avcılar’da. 435 bin Avcılarlının mutluluğunu, huzurunu sağlamak kolay. Engelliler için yapacağımız iyi hizmetler engelli olmayan bireyleride memnun edecek. Onlarda olumlu katkılar sunacak. Toplumda hep şöyle anılıyor, bir gruba yapılan iyi bir hareket başka bir gruba yapılmazmış gibi görünüyor. İstanbul’a çok yatırım yapıldı. Ama Trabzon’a yapılmadı. Halbuki eşit ve doğru yatırım yapılırsa İstanbul 16 milyon gibi bir nüfusla yaşanmaz çile çekilir bir hale dönmez. Hem de Trabzon halkını ve güçlenir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Gerçek sorunlara gerçek çözümler

‘Mutluluk bulaşıcıdır’

Kentteki sokak hayvanları için yapılan hizmetlerin derme çatma eklenti olarak yapıldığını belirten Hançerli, sözlerine şöyle devam etti: “Bu tasarım kapsamında sokak hayvanlarınında yaşamını planlayabilir ve düşünebiliriz. Mutsuzluk bulaşıcıdır. O bölgede yaşayan başka insanları da mutsuz edebilir ama mutluluk da bulaşıcıdır.”

Seçildiğinde Avcılar’ı Türkiye’nin en iyi ilçesi haline getireceğini söyleyen Hançerli, “Diğer ilçeler bizi örnek alacak. Nerede bir sorun varsa çözümü mutlaka bulacağım. Gerçek sorunlara gerçek çözümler üreteceğiz. Çözüm dediğimiz şey başka bir yeri rahatsız etmeyecek. Başka bir dert yaratmayacak. Gerçek sorunları şöyle tarif ediyorum, milyarderlerin paralarını gelirlerini artırmak için çaba sarfetmeyeceğim. Ben yoksulların, kadınların, çocukların, engellilerin, yaşlıların derdine derman olacağım” şeklinde konuştu.