Gökçe Akyıldız kimdir? Kaç yaşında?

30 Ekim 1992'de Sinop'ta doğan Gökçe Akyıldız, dört çocuklu bir ailenin üçüncü çocuğudur. Çocukluk döneminde oyunculuğa olan ilgisini belli eden Gökçe Akyıldız, ilk olarak 2002 yılında yayınlanan Bir Tutam Baharat filminde Saime karakterini canlandırmıştır.

Gökçe Akyıldız kimdir? Kaç yaşında?

2005 yılında farklı bir çalışma ile Zeynep dizisinde yer almıştır.2006 yılında Ezo Gelin dizisinde Tekgül karakterini canlandırmıştır.

Parmaklıklar Ardında, Gazi ve Kollama gibi yapımlarda da kamera karşısına geçmiştir. 2011 yılında yayınlanan Hayat Devam Ediyor dizisi ile asıl çıkışını yakalamış ve sonraki süreçte Kötü Yol, Bizim Okul gibi dizilerde yer almıştır.

2013 yılında başlayan Fatih Harbiye dizisinde Aslı karakterini canlandırmış.Dizi 2014 yılında final yapmıştır. atv ekranlarında yayınlanan ve 12 Mart 2018'de sona eren Kırgın Çiçekler dizisinde Songül karakterini canlandırdı. Ayrıca Lipton reklamında oynamıştır.

Filmografi

Sinema

2002 Bir Tutam Baharat Saime Başrol
2009 Konak Selma Yardımcı Karakter

Televizyon

2003 Büyümüş de Küçülmüş Gizem
2003 Çınaraltı Gökçe
2004 - 2006 Büyük Buluşma Selcan
2004 Sahra Lara
2005 Zeynep Tülin
2006 Ezo Gelin Tekgül
2007 Parmaklıklar Ardında Birsen Mutlu
2008 Gazi Berçem
2011 - 2012 Hayat Devam Ediyor Zozan Fırat
2012 Kötü Yol Canan
2013 Bizim Okul Gülbahar
2013 - 2014 Fatih Harbiye Aslı
2015 - 2018 Kırgın Çiçekler Songül Celen

Reklam

Yıl Şirket/Ürün Kaynak
2016 Lipton Reklam Yüzü

Türkiye'yi ayağa kaldıran haberi sunarken gözyaşlarını tutamadıCNN Türk spikeri Semiha Şahin, eşi tarafından kızının gözünün önünde bıçaklanan Emine Bulut'un haberini sunarken gözyaşlarını tutamadı.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Sıradaki Haber