Gündem ‘Görüntülü aradığında damar yolu açıktı’

‘Görüntülü aradığında damar yolu açıktı’

08.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Ankara’da anestezi teknikeri Ayşe Karaman’ı öldürdüğü suçlamasıyla “tasarlayarak adam öldürme” suçundan hakkında dava açılan Uzman Dr. Özgür Tarhan’ın (46) yargılandığı davaya devam edildi.

‘Görüntülü aradığında damar yolu açıktı’

Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ikinci celsesinde, ilk duruşmaya mazeret bildirerek katılamayan Karaman’ın yakın arkadaşı Tuğçe A. dinlendi.

Davanın ikinci duruşmasında dinlenen Karaman’ın yakın arkadaşı tanık Tuğçe A., “Ayşe, İstanbul’da sanıkla olduğunda beni görüntülü aramıştı. Bu sırada damar yolunun açık olduğunu gördüm. ‘Bu ne?’ deyince geçiştirdi” ifadelerini kullandı. Bir gün Karaman’ın yine damar yolunun açık olduğunu ifade eden A., ‘Sordum. Özgür propofol yaptı’ dedi. Ben sinirlendim, ‘Bak Michael Jackson da bu ilaçtan ölmüş. Koskoca sanatçının doktorundan Özgür daha mı iyi biliyor’ dedim” ifadelerini kullandı. Anne Feride Karaman ise, “Ben kızımı gelin etmek istiyordum ama kara toprağa verdim. Yaşlı kurt var. Yakaladı, parçaladı, böldü, yedi, bitirdi. Kimseyle paylaşmak istemedi” şeklinde konuştu.