Gündem Güneşin Kızları 34. yeni bölüm 3. fragmanı yayında - İzle

Güneşin Kızları 34. yeni bölüm 3. fragmanı yayında - İzle

08.02.2016 - 15:15 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin vazgeçilmez dizisi Güneşin Kızları yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Güneşin Kızları 34. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. 13 Şubat’tan itibaren her Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan Güneşin Kızları yeni bölümü için heyecan dorukta.

Güneşin Kızları 34. yeni bölüm 3. fragmanı yayında - İzle

Ekranların sevilen dizisi Güneşin Kızları’nda gün değişikliği yaşandı. Başrollerini Emre Kınay, Evrim Alasya, Hande Erçel, Burcu Özberk, Tolga Sarıtaş, Berk Atan ve Miray Akay gibi isimlerin paylaştığı yapım, ‘Güllerin Savaşı’nın ekranlara veda etmesiyle birlikte 13 Şubat’tan itibaren cumartesi akşamları yayınlanacak. Merakla beklenen Güneşin Kızları 34. yeni bölüm 3.. fragmanı yayınlandı. Dizide Selin'den, Ali'ye evlenme teklifi geliyor. Sonu mutlulukla son bulacağı yeni bölümü ile Güneşin Kızları tüm yeni gelişmeleri haberimzden takip edebilirsiniz.

GÜNEŞİN KIZLARI 34. BÖLÜM 3. FRAGMANI



GÜNEŞİN KIZLARI 34. BÖLÜM 2. FRAGMANI



Güneşin Kızları, yeni bölümleriyle 13 Şubat’tan itibaren her Cumartesi 20.00’de Kanal D’de!

GÜNEŞİN KIZLARI 34. BÖLÜM 1. FRAGMANI



GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Güneş ve kızların otelde kalmaya başlamasıyla, Haluk dağılmıştır. Kimseyi görmek istememektedir. Bu sırada tutmuş olduğu dedektif, Ali ile Selin’in ilişkisi olduğunu belgeleyen fotoğrafı Haluk’a gösterir. Ali, ilişkisinin arkasında durur. Selin’den ayrılmayacağını söyler. Selin, Ali’nin babasıyla olan ilişkisinin yeniden bozulmasını istemez.

Nazlı’nın mutsuz olmasına dayanamayan Selin, Tuğçe ile beraber bir plan yapar. Okul sonrası bowling oynamaya, Yiğit’i de çağırırlar. Ali de haberi olmadan Savaş'ı çağırınca ortam gerilir. Savaş bir kenarda durup Yiğit’in Nazlı’yla flörtünü izlemeyecek, buna izin vermeyecektir.