Gündem Günün Burç Yorumları - 18 Mart 2015

Günün Burç Yorumları - 18 Mart 2015

18.03.2015 - 08:57 | Son Güncellenme:

Burcunuz bugün için ne diyor? Burçlar arası uyum nasıldır? Günlük burç yorumunuz için haberimizin devamını okuyabilirsiniz. İşte günün burç yorumları ve detayları...

Günün Burç Yorumları - 18 Mart 2015

Bugün sizleri neler bekliyor.Günün burç yorumlarını sizler için derledik. 18 Mart tarihiyle astroloji yorumları. Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burçlarını bugün neler bekliyor.Burcunuz size ne söylüyor. Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

Astroloji yaşamımızdaki birçok şeyi etkilediği gibi aşk hayatımızı da etkiliyor. Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl? Burcunuzun ve onun burcunun aşk hayatınıza etkisi ne olur? Bugün burcunuzun özellikleri ne? Hangi burçlarla daha uyumlusunuz? Yükselen burç nedir ve neler gösterir? Artık burç sayısı 12 değil 13. Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü’nün yaptığı yeni araştırmaya göre burçların kapsadığı tarih aralıkları değişti. Son olarak eklenen burç hangisi? Diğer burçların tarihleri ne? İkizler burcu hangi burç oldu? Yengeç burcunun tarih aralığı ne oldu? Sayıları 12 olan burçlara son olarak "yılancı" burcu eklendi. Yeni burcunuzu milliyet.com.tr'de bulabilirsiniz.

Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölüm Başkanı Selim Osman Selam şöyle diyor: “Bölümümüzün yaptığı yeni bir araştırma yok. Uluslararası Astronomi Birliği’nin çizmiş olduğu takvim geçerli. Bize özgü bir hesap yapmadık. Sadece astrologların direttiği ‘Her burç Güneş’te bir ay kalır’ klişesinin doğru olmadığını vurguladık. Yerin dönme ekseni, 26 bin yıldır dönüyor. Tabi ki yıllar geçtikçe, Güneş’in burçlarda kalma süresi de değişiyor. Yerin dönme ekseni hareket ettikçe, yeni bir burç, Yılan burcu ortaya çıktı. Bu zaten 2008 yılında kamuoyuyla paylaşılan bir bilgiydi. Mevcut bilgiyi tekrarladık o kadar.”

İşte yeni burç takvimi:

Oğlak: 20 Ocak-16 Şubat

Kova: 16 Şubat-11 Mart

Balık: 11 Mart-18 Nisan

Koç: 19 Nisan-13 Mayıs

Boğa: 13 Mayıs-21 Haziran

İkizler: 21 Haziran-20 Temmuz

Yengeç: 20 Temmuz-10 Ağustos

Aslan: 10 Ağustos-16 Eylül

Başak: 16 Eylül-30 Ekim

Terazi: 30 Ekim-23 Kasım

Akrep: 23 Kasım-29 Kasım

Yay: 17 Aralık-20 Ocak

Yılan: 29 Kasım-17 Aralık

Koç Burcu

Haberin Devamı

İş konusunda oldukça enerjik olacak koç burcu, ilişkilerde oldukça olumlu dönüşler alacak. Fakat koç burcu için aşk konusunda aynı durumun söylenmesi mümkün değil. Bu nedenle aşk ilişkilerinde dikkatli davranmanız gerekiyor.

Haberin Devamı

Boğa Burcu

İş konusunda Boğa burcu için de parlak bir dönem başlıyor. Bu bakımdan iş konusunda olabildiğince atılgan olmanızda fayda var. Aşk konusunda da sorun yaşamanız beklenmiyor. Bu dönemler Boğa burcu için en ideal dönemlerden.

İkizler Burcu

İkizler burcu, iş konusunda hep aranan kişiler arasında olmuştur. İkna kabiliyeti yüksek olan İkizler burcu kişileri, gerek aşk gerekse de iş konusunda parlak bir döneme giriyor.

Yengeç Burcu

Yengeç burcu için oldukça karamsar bir gün olacak. Kötü ve olumsuz düşüncelerin sizi etkileyecek olması, kötü bir gün geçirmenize sebep olacak. Aşk konusunda açık olmalı ve düşüncelerinizi herkesle paylaşmalısınız.

Aslan Burcu

Aslan burcu, yıldızdaki hareketler nedeniyle iş konusunda bulunmaz fırsatlar yaratacak. Bu bakımdan tüm fırsatların değerlendirilmesi gerekiyor. İş dünyasında parlamak isteyen Aslan burcu olanlar, ufak detayları dahi atlamamalı.

Başak Burcu

Başak burcu için hayat normal düzeninde ilerleyecek. Bu bakımdan planlarınızı uygulamanız için en ideal dönem. Olumlu kararlar alabilir ve bu kararlarınızı uygulayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Terazi Burcu

Terazi burcu girişimci kişiliği ile tanınır. Bu bakımdan bu dönemlerde girişimcilik konusunda başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Bir ilişki içinde olanların bu konuda daha fazla zaman ayırması gerekiyor.

Akrep Burcu

Akrep burcunun bu dönemdeki zorlayan kararları ona zarar verebilecek durumda. Bu nedenle kararlarınız alırken dikkat etmeniz gerekiyor. Gerek aşk gerekse de sağlık için alacağınız bu kararlarınızı bir kere daha gözden geçirmeniz faydalı olacak.

Yay Burcu

İş ve aşk yaşamında yay burcu olanlar için kötü bir dönem başlıyor. İstediklerinizle hayatın size sundukları farklı olacak. Bu yüzden bunlara bu dönem için alışkın olmanız süreci daha çabuk atlatmanızı sağlayacak.

Oğlak Burcu

Oğlak burcu abartılı kararlarından vazgeçmediği sürece, ne yazık ki başarılı olamayacak. İş ve aşk hayatını da etkileyecek olan bu durumdan kurtulmak için makul kararlar almalı ve isteklerinizi de makul seviyede tutmalısınız.

Haberin Devamı

Kova Burcu

Ayın güçlü etkisi altına giren kova burcu, iş ve aşk hayatında olumlu haberler alacak. Bu bakımdan istediklerinizin gerçekleşeceği bir dönem sizi bekliyor.

Balık Burcu

Balık burcu olan kişilerin bugünü başarılı ve mutlu bir şekilde geçecek. Aşk ve sağlık konusunda sizin için parlak bir dönem başlıyor.

Yazarlar