Gündem Hangimiz Sevmedik 20. bölümde Yadigar'dan harika plan!

Hangimiz Sevmedik 20. bölümde Yadigar'dan harika plan!

22.12.2016 - 11:32 | Son Güncellenme:

Hangimiz Sevmedik yoluna dolu dizgin devam ediyor. TRT 1 ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Hangimiz Sevmedik 20. yeni bölüm fragmanı izleyici ile paylaşıldı. Hangimiz Sevmedik yeni bölümde Yadigar’ın aklına gelen fikir Şener ve Ayşen için dezavantaja dönüşüyor...

Hangimiz Sevmedik 20. bölümde Yadigardan harika plan

Başrollerinde Can Yaman, Selen Soyder, Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt ve Mehtap Bayri'nin paylaştığı Hangimiz Sevmedik 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ekranların konusu ve kadrosuyla çok konuşturan dizisi Hangimiz Sevmedik nefes kesen yeni bölümünde Şükriye İhsan’dan emekli olmasını ve ailesine vakit ayırmasını istemektedir. Soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölümü ile Hangimiz Sevmedik yeni bölümleriyle her Pazartesi akşamı Trt1'de.

Haberin Devamı

HANGİMİZ SEVMEDİK 20. BÖLÜM ÖZETİ

Hangimiz Sevmedik son bölümde Münir’in hafızası geri gelmiştir. Tuncay’dan o süre içinde olanları öğrenir. Tarık ile Itır’ın Münir’in durumundan haberleri yoktur. Karı koca rolüne devam ederek Münir’in yanına gelirler.

Yadigar’ın aklına gelen müthiş fikir Şener ve Ayşen’in işleri daha karışık hale getirmesine neden olur. Şükriye İhsan’dan emekli olmasını ve ailesine vakit ayırmasını istemektedir. Belediye başkanı olmak isteyen İhsan’ın emekli olmaya niyeti yoktur. Bu yüzden tartışırlar. İkisi de evi terk eder. Onların bu kavgası yüzünden mahalleli ikiye ayrılır. Başbaşa vakit geçirmeye fırsat bulamayan Tarık ve Itır yakaladıkları ilk fırsatta önce tiyatroya sonra yemeğe giderler. Ancak onları kötü bir sürpriz beklemektedir.

HANGİMİZ SEVMEDİK 20. BÖLÜM FRAGMANI