Gündem HASTANENİN ÖNÜ PANAYIR YERİ GİBİYDİ

HASTANENİN ÖNÜ PANAYIR YERİ GİBİYDİ

17.03.2011 - 01:25 | Son Güncellenme:

Tatlıses’in sağlık durumundaki iyiye gidiş, İstanbul ve Şanlıurfa’daki hemşerileriyle hayranlarını sevindirdi

HASTANENİN ÖNÜ PANAYIR YERİ GİBİYDİ

İstanbul’da türkü, Şanlıurfa’da halay...
İstanbul’da hastane bahçesinde bekleyen Tatlıses’in hemşehrilerini ve sevenlerinin sanatçıya şöhret kapılarını açan ünlü “Ayağında Kundura” ile onun da seslendirdiği “Fırat” türkülerini söyledikleri duyuldu. Tatlıses’in durumunun iyiye gittiğini haberini televizyon başında öğrenen Şanlıurfalılar da sanatçının doğduğu mağaralı evi önünde toplandı. Önce şükür duası eden sanatçının hayranları daha sonra davul zurna eşliğinde halay çekti.
İSTANBUL, ŞANLIURFA DHA

Haberin Devamı

HASTANENİN ÖNÜ PANAYIR YERİ GİBİYDİ

İbrahim Tatlıses’in hastane bahçesinde bekleyen hemşerileri ve hayranları,
sanatçının sağlığının iyiye gittiği yönünde yapılan açıklama ile sevindi. Kurulan çadırda sevenlerine yemek ve tatlı dağıtıldı.

Diyanet İşleri’nden telefon
İbrahim Tatlıses’e ziyaretçi akını önceki gece ve dün de devam eti. Hayranlarının yanı sıra iş, siyaset ve sanat dünyasından da çok sayıda isim hastaneye gelip gidiyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek önceki gece gelen ziyaretçiler arasındaydı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, silahlı saldırı sonucu yaralanan İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlı’yı telefonla arayarak acil şifalar diledi.
Dün ziyarete gelenler arasında gazeteci Can Ataklı, Eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, Ak Parti’li Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, Adnan Şenses, Süleyman Yağcı, Günel ve Reza Zarrab da vardı.

Haberin Devamı

AKP’li Eyüpoğlu’ndan şaşırtan açıklama
Şanlıurfa AKP milletveli Seyit Eyyüpoğlu açıklama yaparken, “Tatlıses’i yoğun bakımda gördüm. Kendisiyle konuştum, durumu çok iyi oldu. Onu bağımsız milletveli olarak görmek istiyoruz” dedi.

Yoğun güvenlik önlemi
Tatlıses’in yattığı koridorda ise yoğun güvenlik önlemi alındı. Ön tarafta beş polis dururken, alt katta ise iki polis memuru görev yapıyor. Korumaların sayısı ise 10.

Akalın:?Gitmeyeceğim
Tatlıses’in kavgalı olduğu ünlülerden Demet Akalın ziyarete gitmeyi düşünmediğini söyledi. Tatlıses’le bir süre beraber olan Akalın, sanatçının uçağının pis olduğunu söylemişti. İbrahim Tatlıses de “Demet Hanım benim nasıl bir binici olduğumu kendisi iyi bilir” demişti. Bunun üzerine araları açılmıştı.