Gündem Hatırla Gönül 4. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Hatırla Gönül 4. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

26.10.2015 - 10:23 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin yeni dizisi Hatırla Gönül son bölümü ile ekrana geldi. Yusuf, Gönül ve intikamı arasında kalırken Tekin Gönül'den vazgeçmiyor. Hatırla Gönül 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Hatırla Gönül 4. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Heyecan dorukta. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Hatırla Gönül 4. bölüm fragmanını yayınladı. Son bölümü ile ekrana kilitleyen dizinin yeni bölümünde neler olacak merak konusu. Hatırla Gönül Yeni Bölümüyle 8 Kasım Pazar 20.00'da Star'da!

Haberin Devamı

HATIRLA GÖNÜL 4. BÖLÜM FRAGMANI

HATIRLA GÖNÜL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yusuf, İntikam ve Aşk Arasında

Gönül’ün oğlunun ölümüne sebep olan adamın kızı olduğunu öğrenen Yusuf, yıllardır içinde büyüttüğü intikamı ile Gönül’e olan duyguları arasında kalır. İntikamından yine de vazgeçmeyen Yusuf Gönül’ün bundan zarar görmemesini ister. Gönül ise cinayetle suçladığı Tekin’den özür dilemeye gider ancak kendini bir hesaplaşmanın içinde bulur. Tekin, Yusuf ile Gönül’ün yakınlaşmasından hiç memnun değildir.

Maddi sıkıntı çeken Gönül’e yeniden para teklif ederek onu kızdıran Kürşat, kızını görüp özür dilemek ister. Ancak bu isteği Yusuf’un beklediği mükemmel fırsatı yaratacaktır.

HATIRLA GÖNÜL SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..