Gündem Hayat Bazen Tatlıdır’ın yayın tarihi belli oldu!

Hayat Bazen Tatlıdır’ın yayın tarihi belli oldu!

11.10.2016 - 15:35 | Son Güncellenme:

Hayat Bazen Tatlıdır adlı dizi çok yakında Star'da başlıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyiciyi heyecanlandıran Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin yayın tarihi belli oldu. Hayat Bazen Tatlıdır tanıtım fragmanı ve tüm merak edilen konuları haberimizde inceleyebilirsiniz...

Hayat Bazen Tatlıdır’ın yayın tarihi belli oldu

Star TV’nin yeni dizisi Hayat Bazen Tatlıdır’ın yayın tarihi belli oldu. Peki Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin konusu ne? Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin başrollerinde hangi oyuncular rol alıyor? Hayat Bazen Tatlıdır dizisi hakkında tüm haberler

Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin başrollerinde Birce Akalay, Ufuk Özkan ve Kanbolat Görkem Arslan’ın olduğu dizinin yönetmeni Hamdi Alkan oldu. Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin senaryorunu ise Gani Müjde yazdı. Dizi yeni bir okula tayin olan idealist kişilikli Hayat Öğretmen’in yaşadıklarını konu alıyor.

Haberin Devamı

Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ilk bölümüyle 16 Ekim Pazar günü 20.00’de Star TV’de başlıyor.

HAYAT BAZEN TATLIDIR 1. FRAGMANI

Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan ve Hayat Bazen Tatlıdır’da başrolleri paylaşacak. Öğretmenlik hayatı boyunca doğru bildiklerini savunduğu için başına gelmeyen kalmayan Hayat Öğretmen’i güzel oyuncu Birce Akalay canlandıracak. Kanbolat Görkem Arslan dizide mafya babası rolünü üstleniyor. Ufuk Özkan’ı ise Hayat’ın çalıştığı okulun müdürü rolünde izleyeceğiz.

Gani Müjde yazıyor Hamdi Alkan yönetiyor!
Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Hayat Bazen Tatlıdır, senarist ve yönetmen koltuklarındaki isimlerle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Hayat Bazen Tatlıdır’ın senaryosunu onlarca dizi ve programın arkasındaki başarılı isim Gani Müjde kaleme alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise uzun yıllar boyunca oyunculuğuyla Türk seyircisinin hayranlığını kazanan isim Hamdi Alkan üstleniyor. Bu ikilinin ilk ortak çalışması olan Hayat Bazen Tatlıdır izleyicisini ekrana kilitleyecek.

Haberin Devamı

Dizi hakkında ipuçları…
Dizi idealist öğretmen Hayat’ın çalıştığı okullarda yaşadığı sorunlar ve kardeşi Gözde ile sürdürdüğü hayatını konu ediyor. Hayat Öğretmen prensiplerinden hiçbir zaman vazgeçmediği için başına gelmeyen kalmıyor…

Problemler, çalıştığı özel okuldan ayrıldıktan sonra bir Anadolu lisesinde çalışmaya başlayan Hayat Öğretmen’in peşini bırakmıyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki bu Anadolu lisesinde değişik öğretmenler ve haylaz ama sevimli öğrencilerin arasına katılan Hayat ve Gözde okulda bazı dengeleri değiştirecek… Bu okulda heyecan ve hareket hiç eksik olmayacak.

Hayat Bazen Tatlıdır dizisi Eylül ayında Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Hayat Bazen Tatlıdır Dizisi Karakterleri

Hayat Bazen Tatlıdır Ufuk ÖZKAN Kimdir?

Ufuk Özkan Almanya’da 1975 yılında hayata gelmiştir. 41 Yaşında olan oyuncu asıl memleketi Samsun’dur. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Geniş Aile dizisinde Cevahir tiplemesi ile tanınır. Nazan Güneş ile evlidir. Geniş Aile, Aile işi ve Zengin Kız fakir oğlan dizilerinde rol almıştır.

Haberin Devamı

Hayat Bazen Tatlıdır Birce AKALAY Kimdir?

Birce Akalay 1984 doğumludur. İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Tİyatro Bölümü mezunudur. 2004 Miss Turkey’i 3.lükle bitirdi. Star Tv ve TV8 de spor spikerliği yaptı. Son olarak Küçük Apai Evli ve Öfkeli dizilerinde ve Deli Ormanlı filminde oynamıştır.

Hayat Bazen Tatlıdır Kanpolat GÖRKEM Kimdir?

Son olarak Poyraz Karayel dizisinde yer almış ve ardında ayrılmıştır