Gündem Hayat Şarkısı 10. son bölümde önce aşk sonra kavga krizi! - izle

Hayat Şarkısı 10. son bölümde önce aşk sonra kavga krizi! - izle

11.04.2016 - 09:37 | Son Güncellenme:

Hayat Şarkısı dün yayınlanan bölümü ile yine ekranlara damga vurdu. Merakla beklenen Hayat Şarkısı 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Şarkısı'nın yeni bölümünde, Zeynep, Hülya ile Cem’in geçmişte tanıştıklarını ortaya çıkarmıştır ve Cevher Ailesi'ne bu haberi verecek. İşte Hayat Şarkısı hem son bölüm özeti hemde yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Hayat Şarkısı 10. son bölümde önce aşk sonra kavga krizi - izle

Hayat Şarkısı usta kadrosu ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Drama dizisi olan Hayat Şarkısı'nın Başrollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan paylaşmaktadır. Hayat Şarkısı son bölüm ve detaylar haberimizde. Hayat Şarkısı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Haberimizin detayında yeni bölüm fragmanını bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hayat Şarkısı'nın yeni bölümünde, Zeynep, Hülya ile Cem’in geçmişte tanıştıklarını ortaya çıkarmıştır ve Cevher Ailesi'ne bu haberi verir. Başta Kerim olmak üzere, tüm aile Hülya’dan bir cevap beklemektedir. Bayram, Cem’i hesap sormak için eve çağırır.

Melek, hem Bahar’ın geleceği için, hem de imkansız gördüğü aşkı sonlandırmak için Kaya ile evlenmeye karar vermiştir. Hüseyin, Melek ve Kaya’nın evlenme planlarını öğrenir.

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM ÖZETİ

Hüseyin, çok zor bir karar vermek zorunda kalıyor. Zeynep’in intiharı yüzünden, Bayram ve Müfit karşı karşıya gelir. Hüseyin, evine ve ailesine dönmezse, Müfit’in aileye karşı kullanacağı kozları vardır. Hüseyin bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Hülya ile Kerim, gün geçtikçe yakınlaşmakta, birlikte daha fazla zaman geçirmektedir. Mehmet’i geri almayı takıntı haline getiren Filiz, her şeyi göze almıştır. Yıllar sonra karşılaştığı Cem’in, Hülya’nın hayatından kolayca çıkmaya hiç niyeti yoktur.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI 11. BÖLÜM FRAGMANI

0HozJ5NLp1xl

HAYAT ŞARKISI DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

Hayat Şarkısı 10. son bölümde önce aşk sonra kavga krizi - izle

Mudanya yakınlarındaki Işıklar Köyü'nde doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak Işıklar Köyü'nde iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir.

Yapım : Most Production
Yapımcı : Gül Oğuz
Uygulayıcı Yapımcı : Soner Güven
Genel Koordinatör : Gülay Budak Mercan
Yönetmen : Cem Karcı
Senaryo : Mahinur Ergun
Görüntü Yönetmeni : Aras Demiray
Genel Sanat Yönetmeni : Emine İnan
Sanat Yönetmeni : Pınar Yavuz

Haberin Devamı


Oyuncular : Burcu Biricik (Hülya), Birkan Sokullu (Kerim), Tayanç Ayaydın (Hüseyin), Ecem Özkaya (Melek), Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram), Seray Gözler(Süheyla), Deniz Hamzaoğlu (Kaya), Pelin Öztekin (Zeynep), Deniz Altan (Bade), Aydan Taş(Nilay), Olgun Toker (Mahir), Almila Bağrıaçık (Filiz), Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu (Ceylan), Sibel Melek Arat (Küçük Hülya), Taha Yusuf Tan (Küçük Kerim), Aden Duru Orak (Küçük Melek), Elif Sevinç(Küçük Nilay)

DİZİDE SERAY GÖZLER FARKI

Hayat Şarkısı 10. son bölümde önce aşk sonra kavga krizi - izle

Seray Gözler Gerçek adı Seray Gözler Yeniay'dir. 27 Eylül 1961 yılında, Adana'da dogmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Süper Baba'da oynadığı Şule ,Yabancı Damat'ta oynadığı Hayriye ve Zoraki Kocadaki Sevim Abla rolleriyle tanınır.Sanatçı 2002 yılında Kaktüs Çiçeğindeki rolü ile Afife Jale tiyatro ödülünü (en iyi komedi kadın sanatçısı)ve 2011 yılında İki Çarpı İki oyunundaki rolü ile İsmet Küntay Tiyatro ödülünü (En iyi kadın sanatçı) kazanmıştır.

Haberin Devamı

İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncusu olan sanatçı, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almaktadır. Devlet tiyatrosu sanatçısı Saydam Yeniay ile evli olup Ege isminde bir erkek çocuk sahibidir.

HAYAT ŞARKISI YENİ BÖLÜMÜ 19 NİSAN SALI GÜNÜ KANAL D EKRANINDA

HAYAT ŞARKISINDAN YORUMLAR

Allahim nekadar yakisiyorlar.?

Aynen ya bende söyleyip duruyorum inanilmaz bir kimya var bence aralarinda

hangi gun yayinlaniyo televizyonda?

çok güzel cekmisiniz?

dizide az cok dogru konusan sadece filizdi?

cok güzel bir dizi?

dizinin seneryosu belli. bir kötü kız, bir iyi kız, birde yakışıklı oğlan sürekli birbirlerini yerler

Haberin Devamı

Hülya çok tehlikeli diyim yani?

Yazarlar