Gündem Hayat Şarkısı 52. son bölümde hülya başını büyük bir belaya soktu!

Hayat Şarkısı 52. son bölümde hülya başını büyük bir belaya soktu!

02.05.2017 - 08:57 | Son Güncellenme:

Hayat Şarkısı 52. bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Kanal D'de ekrana gelen sevilen dizi Hayat Şarkısı 52. bölümde İpek, elindeki videoyu Hülya ile Mahir'e verdi. Videoda ise yaşanan her şeyin Torunbaş Ailesi'nin bir planı olduğunu gösterdi. Hayat Şarkısı 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hayat Şarkısı 52. son bölümde hülya başını büyük bir belaya soktu

Hayat Şarkısı 52.bölümde ortalık karıştı. Torunbaşlar, Cevherlere bela olmaya devam etti. Cevher ailesei yavaş yavaş ellerindekilerini kaybetti.. Diğer yandan İpek'in elindeki, yaşanan her şeyin Torunbaş Ailesi'nin bir planı olduğunu gösteren video, Hülya ile Mahir'i harekete geçirdi. İşte son bölüm

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Cevher madenlerinin köy sularını zehirleme haberi, Cevher Ailesi'nin zor günler geçirmesine sebep olur. Üstelik bir kadının bu zehirli sulardan ölmesi, madenlerin kapatılmasına yol açmıştı. Torunbaş Ailesi'nin bir intikam planı, adım adım ilerlemişti.

Holdingten gelen kötü haberler, iflasın eşiğine gelindiğini belirtir. Kötü günler geçiren Cevher Ailesi, bu kriz durumunu atlatmaya çalışır. İpek'in elindeki, yaşanan her şeyin Torunbaş Ailesi'nin bir planı olduğunu gösteren video, Hülya ile Mahir'i harekete geçirir. Hülya, Cevher Ailesi'ni kurtarabilmek için elini taşın altın koymaya hazırdır.

Torunbaşlar, Cevherlere bela olmaya devam eder. Cevher ailesi yaşadıkları evlerini ellerinden kaybeder. Bu kayıp sonrası eski zamanlarda yaşadıkları anlara dönen Cevherler, içlerinde üzüntü ve burukluk yaşar. O gösterişli hayattan, şimdiki hayata dönüşleri zor olacaktır.Cevherlere bela olan Ziya Torunbaş'ın olduğu ortaya çıkınca ise ortalık karışmaya başlar.

Haberin Devamı

Bayram Cevher, bu eylemi gerçekleştireni öğrenip silahı eline mi alacak? Silahla vurulan Ziya Torunbaş'ın ağzından çıkan "Bayram Cevher vurdu" sözü ne kadar doğru? Cevher ailesinin babasını polis mi yakalayacak?