Gündem Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü'nün arasındaki yaş farkı kaç?

Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü'nün arasındaki yaş farkı kaç?

08.10.2019 - 11:59 | Son Güncellenme:

Son dönemde yönetmenlik kariyerinden çok Hazar Ergüçlü ile ilişkisiyle gündemde olan yönetmen Onur Ünlü'nün ilişkisinde yaş farkı merak konusu oldu. Çiftin sevenleri ise Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü kaç yaşında arayışa geçti. İşte sık sık konuşulan çift hakkında merak edilenler...

Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlünün arasındaki yaş farkı kaç

Magazin gündeminden düşmeyen Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü çifti hakkında meraklı arayış hız kesmiyor. Uzun zamandır birlikte olan Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü'nün mutluluğu gözlerinden okunuyor. Çift hakkında en çok merak edilen konu ise yaş farkı. Peki Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

1 Ocak 1992'de doğan Hazar Ergüçlü,Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır. En son 2017 Kasım'da başlamış olan Hayat Sırları adlı dizide Seher Kuzgun karakterini canlandırmıştır.

ONUR ÜNLÜ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

24 Haziran 1973'de doğan Onur Ünlü, 993-1998 yılları arasında Ah Muhsin Ünlü mahlasıyla birçok şiir yazmıştır. Yazdığı şiirleri Gidiyorum Bu adlı kitapta toplamıştır.

Haberin Devamı

2006 yılında ilk sinema deneyimi olan Polis adlı ilk sinema filminin yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendi.

2011-2013 yılları arasında ise Leyla ile Mecnun dizisinin genel yönetmenliğini üstlendi. Dizi birçok başarıya imza attı. Sosyal medyada fenomen haline dönüşen dizi 3. sezon sonunda yayından kaldırıldı. Bu diziye devam ederken 2012-2013 yıllarında ise Şubat dizisinin genel yönetmenliğini yaptı. Daha sonra Ben de Özledim adlı dizinin yönetmenliğini üstlenmiş, aynı zamanda bu dizide Onur Ünlü rolü ile kendisini canlandırmıştır.

16 Şubat 2015 tarihinde yapımcılığını Ay Yapım'ın, senaristliğini ve yönetmenliğini kendisinin yaptığı Beş Kardeş dizisinin ilk bölümü Kanal D'de yayınlanmıştır.16 Mart 2015'te yayınlanan beşinci bölümünden sonra dizinin yayınına ara verildiği ve yeni bölümlerinin Haziran 2015'ten itibaren devam edeceği açıklandı.[1] Haziran 15'te tekrar başlayan dizi, yaptığı (özellikle 7. bölümdeki hapishane sahnesi olmak üzere) siyasi göndermeler sebebiyle kanal ile yapılan 13 bölümlük anlaşma uzatılmayarak, izlenme oranları iyi olmasına rağmen yayından kaldırıldı.

Beş Kardeş'ten sonra "Sinema işine bu filmi yapmak için girdim." dediği Kırık Kalpler Bankası (Kısaca Bankası) filmini çekti.[kaynak belirtilmeli] 2015 Yılının sonlarına doğru vizyona giren yönetmenliğini Türkan Şoray'ın yaptığı Uzaklarda Arama filminin senaryosunu da yazdı.

Haberin Devamı

Daha sonra Eflatuntv ile birlikte yaptığı kısa, komik, absürd videolar youtube üzerinden yayınlandı akabinde Görünen Adam isimli youtube dizisini çekti. Bu iki proje henüz izleyiciyle buluşmadan senaryosunu da yazdığı Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok filminin çekimlerine başladı. Özellikle Kırık Kalpler Bankası filmi için Onur Ünlü takipçileri, sosyal medya üzerinden filmin çekimlerinin bitmesinin üzerinden 1 yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen hem hâlâ vizyona girmemesinden dolayı hem de filmle ilgili herhangi bir teaser, fragman olmamasından yakınmışlardı.