Gündem Humana Still Tee anne sütünü arttırıyor

Humana Still Tee anne sütünü arttırıyor

29.04.2018 - 16:59 | Son Güncellenme:

Anne sütünü arttırmak isteyenler özel ürünleri tercih ederek yarar sağlayabiliyorlar. Bu ürünler içerisinde yer alan Humana Still Tee anne sütünü arttırmada oldukça etkilidir. Düzenli kullanım sonucu faydasını görebilirsiniz.

Humana Still Tee anne sütünü arttırıyor

Anne sütü bebek için en besleyici ürünler içerisinde yer alır. Dolayısıyla en az 2 yaşına kadar bebeklerin emzirilmesi sağlık açısından büyük önem taşır. Uzmanlara göre bebeklerin 2 yaşına kadar emmesi fiziksel gelişimlerine katkı sağlıyor. Bunun için anne sütünün yeteri miktarda olması ve bebeğe yetmesi gerekiyor. Bazı durumlarda anne sütü yetersiz kalabilir. Sütün arttırılması için takviye edici ürünler kullanılabilir.

Haberin Devamı

Humana Still Tee’nin özellikleri nelerdir?

Günümüzde anne sütünün arttırılması için tercih edilerek kullanılan bu çay özel karışımlardan hazırlanarak kullanımınıza sunuluyor. Özellikle de C vitamini açısından zengin olması ayrı bir önem taşıyor. Düzenli kullanım sonucu sütün miktarının arttığı gözlemlenmiştir. En önemli özelliği ise gluten içermemesidir. Ayrıca renklendirici ve suni aroma içermeyen bu ürünü sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca annelere enerji vermesi ile de tanınan bu ürün, hem bebeğinize hem de size iyi gelecektir.

Humana Still Tee’nin içerisinde neler var?

Özel karışım olarak hazırlanan bu çayın içerisinde sağlığı tehdit edici herhangi bir ürün bulunmuyor. Bitkisel olmasından dolayı sorunsuz bir kullanım sağlanabilir. İçinde çemen otu, rezene gibi bitkiler yer alıyor. Ayrıca keçisedefi otu, mine çiçeği, amber çiçeği karışımları da bulunuyor.

Haberin Devamı

Kimler için uygundur?

Anne sütü yetersiz olan herkes bu çaydan kullanabilir. Bunun için doktorunuza da danışarak kullanım sağlayabilirsiniz. Sütün az olması durumunda bebek de yeterince vitamin alamayacaktır. Bu yüzden kaliteli bir şekilde sütün oluşması için takviye edici bu ürün, doktor tarafından önerilerek kullanılabilir.

Nasıl kullanılır?

Özel karışım olan bu çaydan faydalanmak isteniyorsa düzenli kullanılması gerekiyor. Bunun için de günde en az 3 veya 4 su bardağı tüketilmesi gerekir. İster sıcak ister ılık olarak tüketebilirsiniz.