Gündem İBB'de terörle ilişkili çalışan konusu! Tevfik Göksu'dan CNN TÜRK'te açıklama

İBB'de terörle ilişkili çalışan konusu! Tevfik Göksu'dan CNN TÜRK'te açıklama

03.01.2022 - 02:09 | Son Güncellenme:

CNN TÜRK'te "Ne Oluyor" programına konuk olan İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanı İmamoğlu için "Tercihini DİAYDER'den yana yapmış. DİAYDER'in terör destekli olduğunu sağır sultan bile biliyor" dedi.

İBBde terörle ilişkili çalışan konusu Tevfik Göksudan CNN TÜRKte açıklama

İçişleri Bakanlığı’nın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan terörle bağlantılı personellerle ilgili özel teftiş başlatıldığını ilişkin açıklamaya bu sözlerle gönderme yaptı. İBB Başkanı’nın göreve geldiğinde, İstanbul’un kaynakları derneklere, vakıflara gitmeyecek dediğini de hatırlan Göksu, İmamoğlu’nun öğrencilerin maket uçak yaptığı T3 Vakfı’yla kavgaya girdiğini, onları bırakıp tercihini DİAYDER’den yana kullandığını söyledi.

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı da CNN TÜRK canlı yayını katılarak terörle iltisaklı personel soruşturmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Subaşı, "DİAYDER'in ya da başka derneğin referansıyla belediyeye alınmış herhangi bir isim yoktur. Varsa da bu kişiler muhakkak onlar yargılanırlar, gereken cezayı alırlar." dedi.