Gündem İçeride dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı! İşte İçerde dizisi...

İçeride dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı! İşte İçerde dizisi...

08.09.2016 - 16:07 | Son Güncellenme:

İçerde güçlü oyuncu kadrosu ve başarılı yapımı ile adından sıkça bahsettireceğe benziyor. Yeni dizi İçerde'nin tanıtım fragmanları yayınlandı ve çok ses getirdi. Peki İçeride'nin konusu ne? Merakla beklenen dizi İçeride ne zaman başlıyor? İşte dizinin tanıtım fragmanı ve detaylar...

İçeride dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı İşte İçerde dizisi...

Show TV'nin yeni dizisi İçeride'nin ilk fragmanı yayınlandı. Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin oynadığı 'İçeride' bomba gibi bir fragmanla başlıyor...

Haberin Devamı

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Mustafa Uğurlu, Yıldıray Şahinler, Gözde Kansu ve Nihal Koldaş’ın paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın, senaristliğini ise Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu’nun üstlendiği dizi, Sarp ve Umut isimli iki kardeşin hikayesini konu alıyor.

İçerde, ilk bölümüyle 19 Eylül Pazartesi 20.00’de Show TV’de!

İÇERİDE 1. BÖLÜM FRAGMANI

İÇERİDE TANITIM FRAGMANI

İÇERİDE HAKKINDA:
Dizide usta oyuncu Çetin Tekindor mafya babası Celal'i, Mustafa Uğurlu ise Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf'u canlandıracak. Bensu Soral, Celal'in avukat olan manevi kızı Melek'e, Damla Colbay ise gazeteci Eylem'e hayat verecek. Sarp'ın annesi Füsun karakterini ise Nihal Koldaş canlandıracak. İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp ve Mert kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

Haberin Devamı

HİKAYE & KÜNYE
Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatacak “İçerde”nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Yıldıray Şahinler ve Gözde Kansu yer alıyor. Usta yönetmen Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği “İçerde”, nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosu ile 19 Eylül'de Show TV’de başlıyor!

ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR?

İçeride dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı İşte İçerde dizisi...

Aras Bulut İynemli (d. 25 Ağustos 1990) Türk oyuncu.
Ağabeyi tiyatrocu, ablası da ses sanatçısı olan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde uçak mühendisliği mezunudur.
Patos reklamında da oynayan İynemli, başka bir reklam filminde İtalyan futbolcuyu canlandırırken yönetmen Zeynep Günay'ın dikkatini çekmiş, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve deneme çekimlerinde başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırdı. Bu dizide senaryo gereği ilerleyen bölümlerde müzisyen olmuş ve İyi Düşün Taşın şarkısını coverlamış ve yeni şarkılar bestelemiştir.

Haberin Devamı

2012 yılında çekimleri tamamlanan, 2013 Mart ayında Türkiye gösterime giren Mahmut ile Meryem filminin başrolüdür. Ancak filmde Aras Bulut İynemli'nin oyunculuğu birçok eleştirmen tarafından beğenilmemiştir.[1]

2013 yılında Çağan Irmak tarafından keşfedilmiş ve Deniz Celiloğlu ile LGBT temalı "Tamam mıyız ?" adlı filmde başrol oynamıştır. Eleştirmenler tarafından canlandırdığı engelli İhsan karakteri ve oyunculuğu beğenilmiştir.

2013-2014 yılları arasında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Şehzade Bayezid olarak rol almıştır.

Maral: En Güzel Hikayem adlı dizide Hazal Kaya ile birlikte başrolü paylaşmıştır. Bu dizide Sarp karakterini canlandırmaktadır.