Gündem İftar sonrası kafe ziyareti

İftar sonrası kafe ziyareti

04.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un Meclis’te verdiği iftarın ardından Next Level AVM’de AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan’a ait Keifi Kafe’ye geçti.

İftar sonrası kafe ziyareti

AYŞEGÜL KAHVECİOĞLU Ankara - Erdoğan, yürürken hem fotoğraf çektirmek isteyenlerle selfie yaptı; hem de gençlerle ayaküstü sohbet etti. Bir vatandaş, Erdoğan’a “Cumhurbaşkanım” diye seslendi. Erdoğan’ın “efendim” diye karşılık verdiği vatandaşın, “Adamsın adam” şeklindeki sözleri ortamdaki herkesi gülümsetti. 

Haberin Devamı

YRP yorumu 

Kafede vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada seçimi kazanan AK Partili bazı belediye başkanlarına tebrik telefonu da açtı. Düzce’de yeniden seçilen Faruk Özlü ile de görüşen Erdoğan, Özlü’nün daha yüksek bir oy oranı elde etmek istediğini söylemesi üzerine, “Takma kafana, zaferin küçüğü büyüğü olmaz. Zafer zaferdir” ifadelerini kullandı. Erdoğan, Özlü ile konuşması sırasında Düzce’de adayları Davut Güloğlu’nun yüzde 29.7 oy alarak ikinci olduğu YRP ile ilgili de ilk kez değerlendirmelerde bulunarak “Yeniden Refah ne yaptığının farkında değil ama o son çırpınışlarını yaşadı. İnşallah sonları hayır olur” dedi.