Gündem ‘İmamoğlu’na randevu vermiyor’ iddası

‘İmamoğlu’na randevu vermiyor’ iddası

14.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çalışma ofisinin ziyaretçisi eksik olmuyor. Yoğunluk nedeniyle Kılıçdaroğlu ile görüşmek isteyenler günler öncesinden randevu almak durumunda kalıyor.

‘İmamoğlu’na randevu vermiyor’ iddası

MEHTAP GÖKDEMİR - Ziyaretçileri ile Türkiye ve dünya gündemini değerlendiren Kılıçdaroğlu, partide birlik bütünlüğün korunması yönünde nasihatlar verirken, Genel Başkan Özgür Özel’e destek olunmasını da istiyor.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu, kendisini ziyaret eden partililere “Partinin başarılı olması için Özgür için çalışın. Özgür açık sözlü, dürüst biri. Başarılı olmasını istiyorum. Ona yardımcı olun. İstifa etmeyin” mesajını veriyor. Özel’in yerel seçim işbirliği için İYİ Parti’yi ziyaretine ilişkin de Kılıçdaroğlu’nun, “yöntem” eleştirisinde bulunduğu bildirildi.

HELALLİK Mİ İSTEDİ?

CHP kulislerinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aracılar üzerinden Kılıçdaroğlu’na görüşme isteğini ilettiği ancak randevu alamadığı da konuşulurken, CHP’li bir kaynak ise “Ekrem Bey helallik istemiş. Kılıçdaroğlu da gerek yok demiş” iddiasını dile getirdi.