Gündem İnanılmaz! Katilden acılı aileye başsağlığı dileği

İnanılmaz! Katilden acılı aileye başsağlığı dileği

15.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

İnanılmaz Katilden acılı aileye başsağlığı dileği

İstanbul Pendik’te 13 Ekim 2017’de Mustafa Yetgin (21) eski kız arkadaşı olduğunu öne sürdüğü lise öğrencisi Helin Palandöken’i (17) tüfekle öldürmüş, genç kızın iki okul arkadaşını ise yaralamıştı. Hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle dava açılan tutuklu Mustafa Yetkin, dün yapılan ilk duruşmada Helin’in ailesine başsağlığı dileyerek şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Şimdi pişmanmış!

“Helin benimle görüşmek istemediğini söyledi. Ama ben onunla arkadaşlık yapmak istiyordum. Onu görmek için fırsat kolluyordum. O benim erişilmezim olmuştu. O gün de okulun önünde Helin ile konuşmak istedim. Helin bir grup arkadaşı ile bana doğru geldi. Arkadaşları beni dövecek gibi hareketler yaptılar. Helin de ‘Değmez’ dedi. Hakaretvari el hareketleri yaptılar. Onları silahla korkutmak istedim. Ama silah ateşlendi. Helin’e zarar verdiğim için çok pişmanım, ailesine başsağlığı diliyorum.”

Saldırıda yaralanan gençler, sanığa hakaret ettikleri iddiasını yalanladı. Helin’in babası Nihat Palandöken ise “Kızım bana bu şahıstan hiç bahsetmedi. Bu davadan örnek, caydırıcı bir ceza çıksın. Benim ciğerim yanıyor, şikayetçiyim” dedi. Duruşma ertelendi.

Haberin Devamı


Adliye önündeki eylemde bir çocuk, Helin’in fotoğrafını taşıdı.