Gündem İstanbul'da yağmur trafiği

İstanbul'da yağmur trafiği

09.11.2023 - 10:32 | Son Güncellenme:

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan yağmur nedeniyle toplu ulaşım araçları ve trafikte yoğunluk yaşanıyor

İstanbullular yağmurlu bir güne uyandı. Yağmurun da etkisiyle trafikte ve toplu ulaşımda yoğunluk yaşanıyor. 

Haberin Devamı

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan yağmur nedeniyle toplu ulaşım araçları ve trafikte yoğunluk yaşanıyor. İşlerine ve okullarına gitmek için Cevizlibağ Atatürk Öğrenci Yurdu Tramvay Durağı ve Cevizlibağ Metrobüs duraklarında  inmek ve binmek isteyenler vatandaşlar zaman zaman zorlandı. D-100 Karayolu'nun her iki yönünde de araç yoğunluğu yaşandığı görüldü.

İstanbulda yağmur trafiği

AVCILAR'DA METROBÜS TURNİKELERİ ARIZALANDI, DURAKTA YOĞUNLUK OLUŞTU

Öte yandan Avcılar’da metrobüs durağındaki turnikelerin bir kısmında arıza meydana geldi. Yolcular geçiş yapamayınca, yaklaşık 1.5 saat süreyle turnikenin önünde yoğunluk oluştu.

Avcılar Merkez Üniversitesi Kampüsü durağındaki turnike sisteminde, sabah 07.30 sıralarında arıza meydana geldi. Arıza nedeniyle turnikelerin büyük kısmı devre dışı kaldı. Sabah, metrobüse binmek üzere gelenler, turnikelerin önünde giderek artan yoğunlukla karşılaştı. Metrobüslerle Avcılar’a gelenler de kalabalıktan turnikeleri geçmekte zorlandı. Arızaya müdahale eden görevlilerin çalışmasının ardından saat 09.00 sıralarında turnikeler yeniden çalışmaya başladı. Uzun süre turnikelerin önünde geçmek için bekleyenler, duruma tepki gösterdi.

Haberin Devamı

İstanbulda yağmur trafiği